×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

JYFA Kreaturvogne - Det sikre valg for dig og dine dyr!

En kreaturvogn er ikke blot et redskab i den daglige drift. Det er også en investering i din besætnings fremtid. Den skal kunne kører fra A til B, den skal gøre din dagligdag effektiv og sikre at dyrene har de bedste forhold under transporten. Det ligger i kvægs natur at gnide og gnubbe sig op af de muligheder der byder sig. Derfor er alle vores kreaturvogne fremstillet i ekstra kraftige profiler, hvilket betyder at dyrene hverken kan gøre skade på sig selv eller på selve kreaturvognen. Alle vores kreaturvogne er fuldt galvaniseret hvilket sikre dig et produkt med lang levetid. Vognenes kraftige og solide konstruktion resulterer i, at vi er indehaver af de stærkeste og bedste kreaturvogne på markedet. Ved at købe en JYFA kreaturvogn får du en vogn der med god behandling sagtens kan holde i 20 år eller mere, med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Din sikkerhed – Nødudgang
De fleste af vores modeller, kan udstyres med en ekstra dør på højre langside, også kaldet en nødudgang. En sådan nødudgang vil sikre dig og dine ansatte, hvis der skulle opstå problemer og I har brug for at komme hurtigt ud af vognen.

Ingen risiko for at vælte med vognen
Ved kørsel på marken opstår risikoen for at køre i huller eller lignede hvor kreaturvognen kan sætte sig fast, eller i værste tilfælde vælte med dyrene. Derfor er alle vogne udstyret med en slæde under bunden, som medfører at vognen ikke kommer til at hænge på akslerne. Derved kan den hurtigt og effektivt trækkes op uden der sker skade på hverken dyr eller vognen.

Hydraulisk hæve-sænke funktion
Flere af vores modeller er som standard udstyret med hydraulik eller kan bestilles med hydraulik. Den hydrauliske hæve- sænke funktion giver mange fordele i det daglige brug. Under af- eller pålæsningen sænkes bunden i vognen, og dyrene kan gå direkte ind, efter læsning hæves vognen igen. Udover at det er en utrolig effektiv og stressfri af- og pålæsning for dyrene er denne hydrauliske hæve- sænke funktion også ideel til at lade vognen stå på marken med foder i, så dyrene og mindre kalve bliver trygge ved vognen inden de skal flyttes.

Galvanisering – Lang levetid med minimale vedligeholdelsesomkostninger 
En malet kreaturvogn kan blive en meget omkostningsfuld affære da den ruster og kræver meget vedligeholdelse. Derfor er alle vores modeller fuldt galvaniseret. Galvaniseringen er den bedste beskyttelse mod rust og sikre dig en kreaturvogn af højeste kvalitet. Galvaniseringen sikre dig ikke blot et produkt som er vedligeholdelsesfrit men også et produkt med lang levetid.

Når en vogn bliver malet, ligger malingen sig på stålets overflade. En malet kreaturvogn er således ikke beskyttet imod rust hverken indvendigt eller udvendigt på stålet. Når vi galvaniserer vores kreaturvognen galvaniserer vi dem ikke kun udvendigt på stålet, men også indvendigt. Derved har kreaturvognen den bedst mulige beskyttelse imod rust, og sikre du har en kreaturvogn i mange år frem.

Modulopbygning – fordi vognen arbejder med dig
Alle vores kreaturvogne fremstilles i moduler. Det betyder at hver vogn består af en bund, en front, en endegavl og 2 sider. Hvis en vogn er fuldsvejst før galvanisering og således er i et stykke kan delene ikke arbejde. Det betyder at vognen kan sprække i galvaniseringen. Derfor er alle vores modeller opbygget i moduler som arbejder sammen. Der er således ingen risiko for at der opstår sprækker i vognen.  

Dansk produceret – dansk kvalitet
Vi er stolte af at levere kreaturvogne som udelukkende er produceret i Danmark. Alle vores vogne er således produceret på vores eget maskinværksted i Brande, herved sikre vi, at alle vores produkter kan leve op til vores høje kvalitetskrav.  

Skræddersy den løsning som passer dig
Ikke en besætning er ens og ikke et behov er identisk. Alle vores kreaturvogne kan derfor udstyres med en lang række udstyr så vognen kommer til at dække dit behov fuldt ud. Vores mere end 30 års erfaring i fremstilling af produkter til landbrugsbranchen, samt en omstillingsparat produktionsafdeling, gør os i stand til at kunne levere den helt rigtige løsning for dig.

Er du i tvivl om en JYFA vogn er den rigtige for dig?
Læs her hvad vores kunder siger om deres vogn