×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

BRÆNDEOPBEVARING

NÅR BRÆNDEOPBEVARINGEN SKAL VÆRE EN DEKORATIV DEL AF DIN BOLIGINDRETNING

Gør dit brænde til en smuk del af boligindretningen med en JYFA brændeholder! Med et enkelt og tidløst design, får du nemt og hurtigt din brændeopbevaring til at passe naturligt ind i din indretning. 
  

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

NEM OG HUTIG SAMLING PÅ DIT BRÆNDE

Der findes ikke noget mere idyllisk, end at sidde foran brændeovnen på en kold vinterdag med begge ben oppe. Men for at det kan lade sig gøre, skal der naturligvist være nem og hurtigt adgang til brænde.

Brændeopbevaring inde i hjemmet kommer dog hurtigt til at se rodet og sjusket ud, og bliver nemt en irritation at se på. Med JYFA brændeholderen får du straks samling på dit brænde, så du kan nyde varmen fra ilden i din brændeovn til fulde.

 

DANSK PRODUCERET – DANSK KVALITET

JYFA brændeholderen er ikke bare dansk produceret i vores egne lokaler, det er også et dansk kvalitetsprodukt i topklasse! Der er kræset om alle detaljer, for at lave et tidløst design, som et let, praktisk og som ikke mindst har en meget lang holdbarhed.

 

TIDLØST OG UNIKT DESIGN

Brændeholderens unikke og tidløse design gør, at den passer ind i enhver stue og hjem. Brændeholderen sørger for at brændeopbevaringen blender naturligt ind i din indretning. Den er perfekt til at skabe ekstra hygge i et hjørne, og kan også sagtens stå frit på gulvet.

 

HURTIG OG NEM AT SKILLE AD

Det unikke ved JYFA brændeholderen er, at den er hurtig og nem at samle og skille ad igen. Ønsker du ikke at opbevare brænde i stuen i sommerperioden, kan du nemt skille brændeholderen ad, og stille den til væk. Brændeholderen er designet med 2 sider, som samles i en rille –  og fylder derfor minimalt, når den er skilt ad under opbevaringen.

 

PULVERLAKERING MED RÅ FINISH

Vores brændeholder er fremstillet i metal, og er dermed yderst stabil. Overfladen er pulverlakeret, og sikrer dig en super slidstærk overflade. Der er kræset om detaljerne, således er selve pulverlakeringen udført med sort struktur, som giver en flot ru overflade, og en ekstra rå finish.