×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Æresport

Kan æresporten være ved hotelles indgang? Hvad hvis det begynder at regne? Bare det nu ikke bliver for koldt? Åhh nej, bare æresporten nu sidder godt nok fast så den ikke falder ned? Kender du de tanker?  Glem alle bekymringer, vi har løsningen til den perfekte æresport som du kan sidde hjemme i varmen og lave. Endda løsningen parret kan nyde mange år frem.

Vores galvaniseret hjertespyd er designet og udviklet med henblik på at skabe en alternativ, enkel og genanvendelig æresport.

Bestil 2 hjertespyd, læg en plastiksæk på boret i køkkenet og sæt dig i ro og mag og pynt hjerterne med en kop kaffe i hånden og en hyggesnak over bordet.  Ved f.eks. bestilling af en hjerteformet fod, kan hjertet og foden uden problemer transporteres i bilen ud til parret. Sæt blot hjertespyddet i foden og spænd – en smuk og romantisk æresport som vil blive beundret af alle.

Når festen er forbi og dagen er omme kan parret nemt tage den flotte æresport med hjem og nyde den i tiden efter. Når blomsterne er visnet kan disse blot fjernes, og tilbage er der en smuk og dekorativ dekoration til haven som kan nydes og give et minde om den fantastiske dag mange år frem.

Hjertespyddet kan bestilles med eller uden fod. Ved bestilling uden fod kan spyddet sættes direkte i en krukke, et bed eller lign. 

      
           

 

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)