×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Juletræ 131 cm

Product Code: H1500

Availability: På lager

Juletræ 131 cm

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ekskl. moms: 876 kr Inkl. moms: 1.095 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Til jul er dette smukke JYFA juletræ et stensikkert must. Ved tilføjelse af lyskæde får du en unik juleudsmykning som i de mørke timer bliver bragt til live med et fantastisk skær af glimtende metal.

Til forskel fra f.eks. et oplyst grantræ i haven, vil du med et JYFA juletræ kunne se hele træets form og alle dets vinkler i mørket, og ikke blot omridset som på et oplyst grantræ. 

JYFA Juletræet er et dansk kunsthåndværk, træet er udformet i et unikt og tidsløst design med henblik på at bevare illusionen om et ægte juletræ. Kombinationen af designet, materialevalget og den galvaniserede behandling sikre dig et brugskunst produkt i højeste kvalitet. 

Kunstigt indendørs juletræ – det moderne og tidsløse juletræ
Et kunstigt juletræ kan i dag være mange ting. I de moderne hjem som har taget jern/metal og sølv looket til sig, vil et kunstigt juletræ af plastik ofte virke malplaceret, JYFA juletræet kan med fordel tage pladsen for et plastik juletræ og give dig uendelige dekorationsmuligheder. Lad træet stå som det er og tilføj blot led lyskæde, eller pynt f.eks. træet med glaskugler, stjerner eller julehjerter og få et smukt og hyggeligt julehjørne som vil give nyt liv i hjemmet eller på arbejdspladsen.  

Juleudsmykning til butik – lad dine produkter blive blikfanget
I juletiden er der jo som bekendt altid kamp om at fange kundernes blikke og opmærksomhed i butiksvinduerne. Lad dine produkter skabe blikfang og pynt træerne med dine produkter, f.eks. små armbånd, tørklæder eller helt andre ting fra butikken, kun fantasien sætter grænser. Skab blikfang på dine produkter, udsmyk dine butiksvinduer og kreer en flot og opsigtsvækkende juleudstilling med juletræerne i dine butiksvinduer.

Juleudsmykning på taget eller i store haller
Juletræet kan med fordel bruges i din erhvervsvirksomhed for at skabe en hyggelig julestemning på f.eks. taget, i store haller eller lign. 

Opbevaring
Træet er designet til at fylde så lidt som muligt. De fire sider, stjernen samt foden kan alle afmonteres fra stammen så træet fylder minimalt under opbevaring. 

LYSKÆDE
Lyskæde skal bestilles seperat. Der findes rigtig mange forskellige lyskæder på markedet i forskellige prisklasser. Vi har valgt at fører en kæde af højeste kvalitet så den overholder vores høje kvalitetskrav. CREATTO LIGHTS kan bestilles her

Påsætning af egen lyskæde?
JYFA Juletræet er designet efter at alle lyskæde mærker kan benyttes, du kan derved godt anvende andre mærker end CREATTO LIGHTS.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi minimum:
1 stk. lyskæde med 120 lys - lys fordelt på minimum 11 meter.
Du vil altid kunne vælge en lyskæde som er længere end ovenstående.
Se vores monteringsvejledning her

LEVERING
Træet afsendes samlet og klar til brug.

Ønsker du at afhente selv?
Du er altid velkommen til selv at afhente din bestilling på vores lager. Vælg blot "afhent selv" i Checkout.

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Vare nr. H1500
Bredde 63 cm (nederste gren)
Højde 131 cm
Egenvægt 10 kg.
Bemærkninger Lyskæde skal bestilles seperat - Såfremt juletræet bestilles uden lyskæde medfølger strips til montering af egen lyskæde
Leveringstid ca. 2-3 hverdage
Bedømmelser
Video

Video