×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Dansk design

Når du køber et JYFA produkt får du en vare som er designet, udviklet og fremstillet i vores egne lokaler. Du får derved et produkt som ikke blot er dansk designet men det er også dansk produceret. Alle produkter er designet, fremstillet og testet i vores egne lokaler i Brande inden den når ud til dig. Herved sikres, at alle produkterne kan leve op til JYFA´s høje kvalitetskrav, og du er som kunde sikret et produkt af højeste kvalitet.

Produkterne udvikles løbende, og der udvikles sideløbende nye modeller. JYFA er kendt for at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark, hvilket har givet stor anerkendelse, som tydeligt ses af den store eksport JYFA har i dag. Med forhandler i bl.a. lande som Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland, Island og Letland er JYFA godt repræsenteret ud over Danmarks grænser.

Dansk produceret, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet er nøgleord.  Vores store krav til produkterne har blandt andet resulteret i  at de i dag er leverandør af butiksinventar til mange af Bestsellers butikker, såsom Jack & Jones & Vero Moda.