×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

DEN MAGISKE JUL

SLIP MAGIEN LØS... 

Drømmer du om en juleudsmykning, bragt til live med et fantastisk skær af glimtende metal? En udendørs juleudsmykning, som alle vil beundre når de går forbi? Eller hvad med en juleudsmykning, som kan beundres fra alle vinkler? Kan du nikke genkendende til en eller flere af disse, så er du kommet til det helt rette sted!

Her får du mulighed for at få en unik juleudsmykning, du kan variere år efter år. Uanset hvilken juleudsmykning du vælger, får du ikke bare et dansk designet produkt, du får også et produkt som er dansk produceret i vores egne lokaler! 

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

DANSK KUNSTHÅNDVÆRK - ENKELT OG STILFULDT DESIGN 

Vi elsker den søde juletid, og tilbyder naturligvis også en række forskellige produkter til netop denne tradition. Uanset hvilket produkt du vælger, er du garanteret et dansk kvalitetsprodukt, som er produceret i vores egne lokaler. Vi har kræset om detaljerne for hver og en af vores produktserier, for ikke kun at skabe et godt kvalitetsprodukt, men for at skabe et dansk kunsthåndværk, som du kan have glæde af mange år frem. 
  

JYFA GALVANISERET JULETRÆ 

TIL JUL ER DETTE SMUKKE JYFA JULETRÆ ET STENSIKKERT MUST HAVE. VED TILFØJELSE AF LYSKÆDE, FÅR DU EN UNIK JULEUDSMYKNING, SOM I DE MØRKE TIMER BLIVER BRAGT TIL LIVE MED ET FANTASTISK SKÆR AF GLIMTENDE METAL.
  
JYFA juletræet blev hurtigt en bestseller, og sælges i dag ikke alene i Danmark, men også i flere europæiske lande  - både til private, erhvervsvirksomheder og forskellige foreninger. Juletræet er designet med henblik på at bevare illusionen om et ægte juletræ. Det tidløse design, materialevalg og den galvaniserede overflade, sikrer dig et brugskunstprodukt i højeste kvalitet.
  
Til forskel fra f.eks. et oplyst grantræ i haven, vil du med et JYFA juletræ kunne se hele træets form og alle dets vinkler i mørket, og ikke blot omridset, som på et oplyst grantræ.

  

KUNSTIGT INDENDØRS JULETRÆ – DET MODERNE OG TIDSLØSE JULETRÆ

Et kunstigt juletræ kan være mange ting. I de moderne hjem, som har taget jern/metal og sølv looket til sig, vil et kunstigt juletræ af plastik ofte virke malplaceret og trist. JYFA juletræet kan, med fordel tage pladsen for et plastik juletræ, og give dig uendelige dekorationsmuligheder. Lad træet stå som det er, og tilføj blot en lyskæde, eller pynt f.eks. træet med glaskugler, stjerner eller julehjerter, og få et smukt og hyggeligt julehjørne, som vil give nyt liv i hjemmet eller på arbejdspladsen.  

  

JULEUDSMYKNING TIL BUTIK – LAD DINE PRODUKTER VÆRE BLIKFANGET

I juletiden er der jo, som bekendt altid kamp om at fange kundernes blik og opmærksomhed i butiksvinduerne. Skab blikfang for dine produkter med et JYFA juletræ, og pynt det med dine produkter, f.eks. små armbånd, tørklæder eller andre varer fra din butik, kun fantasien sætter grænser. Skab blikfang for dine produkter, udsmyk dine butiksvinduer og kreer en flot og opsigtsvækkende juleudstilling med juletræerne i dine butiksvinduer.

JULEUDSMYKNING PÅ TAGET ELLER I STORE HALLER

Juletræet kan med fordel bruges i din erhvervsvirksomhed, for at skabe en hyggelig julestemning på f.eks. taget, i store haller eller lign. 

  

MULIGHEDERNE ER MANGE...

Det galvaniserede juletræ har mange anvendelses muligheder, da træerne både kan benyttes inden- og udendørs, kun fantasien sætter grænser. Pynt evt. juletræet med en lyskæde, og du vil få en unik juleudsmykning, hvor du i mørke vil kunne se hele træets form og alle dets vinkler, og ikke blot omridset af et træ som ved et oplyst grantræ.
   
Et kunstigt juletræ kan være mange ting, men ofte vil et kunstigt juletræ af plastik virke malplaceret og trist. Et JYFA juletræ er tidløst og kan pyntes, så det passer til enhver stil. Lad træet stå som det er, tilføj blot en lyskæde, eller pynt f.eks. træet med glaskugler, stjerner eller julehjerter og skab et hyggeligt julehjørne i hjemmet eller på arbejdspladsen.    
  

LYSKÆDE

Lyskæde medfølger ikke. Vi har alle forskellig stil. Nogle ønsker en sort kæde med varmt hvidt lys, andre ønsker en transparant lyskæde med blåligt skær, og nogle ønsker igen noget helt tredje. JYFA Juletræet er designet så alle lyskædemærker kan benyttes. Du kan således gå direkte ind i dit lokale byggemarked og finde en der passer, eller du kan gå i kassen på loftet og finde en lyskæde fra sidste år. Du finder inspiration på udsmykning, samt forskellige lyskæders effekt på vores produktbilleder.
   
Påsætning af lyskæde:
Du kan benytte alle mærker, alle lysfarver, ledningsfarver og lignende. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi minimum:

Juletræ 131 cm: 1 stk. lyskæde med 120 lys - lys fordelt på minimum 11 meter.

Juletræ 217 cm: 2 stk. lyskæder med hver 120 lys - lys fordelt på minimum 11 meter. Alternativ 1 stk. lyskæde med ca. 240 lys - lys fordelt på minimum 22 meter.

Juletræ 350 cm: 4 stk. lyskæder med hver 160 lys - lys fordelt på minimum 15,9 meter.
Du vil altid kunne vælge en lyskæde, som er længere end ovenstående.
 

OPBEVARING

Træets er designet så det fylder så lidt som muligt under opbevaring. De fire sider, stjernen, samt foden kan alle afmonteres fra stammen, så træet fylder minimalt under opbevaring. 
    

LEVERING

Når du modtager juletræet, er træet usamlet, men det er ikke pakket ind i pap eller lagt i en papkasse. Vi har nemlig fjernet al unødvendig emballage, og derfor sparet dig for en tur til lossepladsen, så træet sendes som 1 stykgods. Vi passer naturligvis rigtig godt på dit træ under transporten, så det ikke lider nogen som helst skade. På denne måde modtager du dit træ på den mest miljøvenlige måde.  
  
Ønsker du selv at afhente?
Du er altid velkommen til selv at afhente din bestilling på vores lager. Vælg blot "afhent selv" i Check out.
  

JYFA GALVANISERET HJERTESPYD

SKAB EN ROMANTISK JULESTEMNING, OG DEKORERER HAVEN ELLER INDGANGEN MED ET ELLER FLERE JYFA HJERTER. 
Hjemmets facade og indgang er det første vi møder, når vi besøger andre. Byd dine gæster velkommen med et smukt dekoreret hjerte. Pynt f.eks. et hjertespyd med grønt gran, eller med en lyskæde, og skab en smuk og idyllisk julestemning.
    

NÅR DEN SØDE JULETID ER FORBI

Når julen er forbi, og det er tid til at pakke juleudsmykningen væk til næste år, kan du blot fjerne julepynten og lade hjerterne stå. Tilbage har du et smukt dekorativt hjerte, som giver lidt ekstra liv i din haveindretning.