×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

METALHYLDER

DEN PERSONLIGE INDRETNING

Med en lækker metalhylde har du mulighed for, med små opsætninger, at skabe en unik og personlig stemning i din boligindretning!

Metalhylderne har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges i næsten alle rum. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænserne for, hvordan du kan arrangere dine ynglings ting på hylderne, og således gøre din indretning til noget helt særligt og unikt!

De fleste modeller kan bestilles i både pulverlakeret hvid og sort, og fælles for dem alle uanset størrelse, farve eller design er, at de er dansk produceret i vores egne rammer i Brande. 

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

DEKORATIV UDSMYKNING TIL DINE VÆGGE

En metalhylde er ikke blot en god løsning til opbevaring, men er også perfekt til at udsmykker en tom væg med. Hyldernes enkle, men elegante design gør, at de ikke behøver en masse pynt, da de er dekorative i sig selv. Har du en tom væg i køkkenet, er de perfekte som krydderihylder eller som boghylde til dine kogebøger, og tilfører personlighed og charme i din indretning. Fordelen ved alle vores metalhylder er, at de har et utal af anvendelsesmuligheder. De kan således anvendes i entréen til dine nøgler, i stuen som gallerihylde til dine billeder og fotos, i soveværelset som natbord, eller der hvor du har en tom væg, der lige mangler lidt liv og personlighed.

   

PULVERLAKERING MED RÅ FINISH

Alle hylder er fremstillet i metal, som gør dem yderst stabile. Overfladen er pulverlakeret og sikrer dig en super slidstærk overflade. Der er kræset om detaljerne, således er selve pulverlakeringen udført med hvid eller sort struktur, som giver en flot ru overflade og en ekstra rå finish.

   

ALTERNATIV OPSLAGSTAVLE

Ønsker du at bruge din metalhylde til krydderier, har denne krydderihylde en ekstra funktion. Da alle vore hylder er fremstillet i metal, er de magnetiske, og ved at påsætte en magnet, kan hylden nu også bruges som opslagstavle. Har du således en lille pakkeliste til lejrturen, en invitation til børnefødselsdag, eller noget andet vigtigt du skal huske, kan du nemt hænge sedlen op på din metalhylde. Du får således en ”alternativ” opslagstavle til familiens travle hverdag, som hurtigt og nemt kan opdateres.

 

ENKELVIS ELLER KOMBINER FLERE

Uanset hvilken metalhylde du vælger, kan du snildt hænge en enkelt hylde op, eller du kan skabe et fantastisk udtryk på væggen med flere hylder. Ved at hænge metalhylderne op i forskellige størrelser og i forskellige højder, skaber du nemt en spændende og meget personlig væg, hvor du hurtigt kan skifte look efter humør og årstid, ved blot at flytte lidt rundt på dine ynglings ting.