×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

OUTLET

VELKOMMEN TIL VORES OUTLET

Elsker du at gøre en god handel, så er du landet det helt rigtige sted! Her finder du alle de varer, som netop nu kan købes til ekstra skarpe priser. De fleste varer findes der kun en enkelt af, så du skal være hurtig, hvis du ikke vil gå glip af det gode tilbud. 

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

KVALITETSPRODUKTER TIL SKARPE PRISER

Hvem elsker ikke at købe gode kvalitetsprodukter med store besparelser? Det gør vi, og derfor har vi samlet alle vores fantastiske outletvarer fra vores Hus & Have afdeling her på en side. Det bliver ikke nemmere eller billigere. Mange af vores outletvarer er restpartier fra udgåede varer, og fejler derfor intet. Nogle varer har været brugt til udstilling og er derfor demomodeller, som vi sælger til skarpe priser. Mange af vores outletvare fås kun i et begrænset antal så det gælder om at være hurtig, hvis du vil have fingrene i de skarpe tilbud.  

  

UDGÅET AF PRODUKT

Nogle varer er restpartier fra vores sortiment, som er udgået af produktionen. Det er derfor absolut sidste chance, hvis du ønsker at få fingrene i varerne.

  

DEMO SALG

Nogle varer er demoprodukter. Demoprodukterne har aldrig været i brug, og er på ingen måde Second Hand produkter. Vi prøver løbende at forny vores udstilling, og derfor skifter vi også løbende ud i vores demoprodukter. Disse produkter har derfor kun været brugt i vores udstilling, og fejler således ikke noget. Du har hermed mulighed for at anskaffe et fantastisk kvalitetsprodukt til en rigtig god pris.