×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hundegård Størrelse?

Når du ønsker at opstille en hundegård er der mange ting som skal tages hensyn til. Det første spørgsmål er ofte ”hvor stor skal hundegården være?”, men hundegårdens størrelse er langt fra den eneste faktor som er vigtigt.

Areal størrelse  
Hundegårdens størrelse vil naturligvis variere efter hvor stor hunderacen er. Er der tale om en mindre hunderace som vejer under 30 kg. vil hunden naturligvis ikke kræve så meget plads som en stor hunderace. Det vigtige her, er at hundegården skal have en størrelse som giver hunden plads til at hunden kan bevæge sig rundt og lægge sig flere forskellige steder. En lille hunderace vil fx kunne nøjes med ca. 12 kvadratmeter hvorimod en stor hunderace vil have brug for mere plads og typisk ligge på 20 kvadratmeter.  

Vejrforhold
Når du skal placere hundegården er det vigtigt at tage hensyn til vejrforholdene. Hundegården skal placeres så hunden har mulighed for at søge læ for regn, sol og blæst. Derved skal der både være læ, skygge men også åbne arealer.   

Underlag

For at opnå de bedste vilkår anbefales det at der både er fliser og jord/græs. For at undgå at hunden vil grave sig ud af hundegården er det en god ide at have fliser rundt langs hundegården.  

Ovenstående er til hundegårde i privateboliger. Såfremt du skal bruge hundegården erhvervsmæssigt forefindes der en bestemt lovgivning om arealkrav for både inde og ude arealer.