×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

GADEROBE

DANSK PRODUCERET TØJSTATIV MED ET RÅT OG LÆKKERT DESIGN

Ønsker du en garderobe i et råt industrielt look, er disse tøjstativer den ideelle løsning! Det moderne og enkelte design løfter din boligindretning til et helt nyt niveau.

Tøjstativets lette og enkle design, giver et utal af anvendelsesmuligheder, som f.eks; kollektionsstativ, garderobestativ, som inventar i et walk in closet, stativ til overtøj i entreen og meget mere.

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

TØJSTATIV MED ET UTAL AF MULIGHEDER

Uanset hvilken model du vælger, kan du anvende tøjstativet lige præcis der, hvor du har brug for det. Brug det f.eks. som kollektionsstativ i butikken, som garderobe på kontoret, eller som enkelt garderobe i entre eller soveværelse. Uanset om du ønsker at bruge tøjstativet som privat, eller til erhverv er du sikret et tøjstativ, som ikke kun er dansk produceret, du får også et dansk kvalitetsprodukt i topklasse!  

   

DANSK PRODUCERET – DANSK KVALITET

Vores tøjstativ er fremstillet i vores egne lokaler i Brande. Hos os leverer vi ikke kun dansk producerede produkter. Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at levere den bedst mulige kvalitet.  

   

ET TØJSTATIV DER KAN BÆRE DIT TØJ

Du kender det sikkert. Idag kan man, med et enkelt klik på nettet, finde et utal af forskellige tøjstativer. Desværre er mange tøjstativer fremstillet i så spinkelt et materiale, at de bøjer, og i værste fald gør tøjets vægt at de knækker. Vores tøjstativ er netop fremstillet i ekstra kraftigt metal. Du kan derfor trykt bruge det til at hænge hele familiens vinterovertøj på, og være sikker på at stativet kan bære det uden at knække. 

Der er kræset om designet ned til mindste detalje. Stativet er bl.a. udstyret med 2 rørfittings øverst i hjørnerne på bøjlestangen, som fungerer som stopklods så dine bøjler ikke glider af stangen. Sidst men ikke mindst, giver pulverlakeringen en utrolig slidstærk overflade og en meget lækker og elegant finish.

   

GADEROBEOPBEVARING TIL VIRKSOMHEDSARRANGEMENTER

Skal virksomheden holde reception, åben hus eller et andet arrangement med mange gæster, er det sjældent at virksomhedens daglige garderobeforhold kan rumme de mange ekstra besøgende. Ved at placere et eller flere tøjstativer ved indgangen, kan dine gæster hurtigt komme af med overtøjet og komme ind til arrangementet.

En anden fordel ved vores tøjstativer er, at de kan skilles ad, så de fylder minimalt ved opbevaring. Er det således kun få gange om året I har behov for ekstra  garderobeplads, er det hurtigt og nemt at tage tøjstativerne frem, og samle dem til jeres arrangement.

  

VI SPECIALFREMSTILLER EFTER JERES BEHOV

Skulle I have brug for tøjstativer i andre mål end de standardløsninger vi tilbyder her, har vi også mulighed for at specialfremstille det I har behov for. Er I igang med en større butiksrenovering, har I hos os mulighed for at skræddersy hvert enkelt stativ, så det passer perfekt ind i jeres indretning, og til præcist det look I ønsker. Kontakt vores dygtige salgsteam for mere information.