×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Vognprogram

Alle vores dyretransportvogne er 100% DANSK FREMSTILLET på vores eget maskinværksted i Brande, herved sikre vi, at alle vores vogne lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller og størrelser, så uanset om du har behov for en kreaturvogn med fanggitter, en kreaturvogn med hæve/sænk eller fx en transportvogn til får, har vi løsningen til dig.  

Alle modeller er fuldt galvaniseret og fremstillet i ekstra kraftige profiler. Alle konstruktioner er gennemtænkt ned til mindste detalje for at sikre den stærkeste konstruktion og længste levetid – derfor køber du en dyretransportvogn for livet med minimale vedligeholdelsesudgifter. 

  

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alle vores vogne er 100% DANSK FREMSTILLET på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi, at alle vores produkter kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

Vi sætter en ære i at fremstille produkter i den bedste kvalitet på markedet. Vi følger markedet og tilpasser vores vogne til nye behov, og udvikler løbende nye modeller. Vi har et tæt samarbejde med myndighederne, og er altid på forkant med ændringer i lovgivningen.

Alle vogne bliver gennemtestet og kontrolleret, inden de leveres til kunden. Intet bliver leveret uden det lever op til vores høje kvalitetskrav. Derfor bliver alle bremserne testet på vores egen bremseprøvestand inden levering.

 

JYFA KVALITET
Med en JYFA kreaturvogn, får du en vogn med fokus på alle detaljer. Uanset hvilken model du vælger, om du har behov for en vogn til transport af kvæg, får eller andet, er du sikret en vogn af højeste kvalitet, hvor brugervenlighed, sikkerhed og dyrevelfærd er i højsæde.

Vi stiller høje kvalitetskrav til os selv – kun det bedste er godt nok. Derfor er alle vores vogne galvaniserede og 100% DANSK FREMSTILLET på vores eget maskinværksted i Brande.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at levere den bedste kvalitet. For at sikre at vores produkter altid lever op til vores høje kvalitetskrav, har vi en omfattende kvalitetskontrol under hele processen.  Alle dele bliver gennemtestet og kontrolleret fra start til slut, og ingen vogne forlader adressen, uden at gennemgå en omfattende slutkontrol.

Kreaturvogne er ikke kun udviklet med henblik på at fremstille gode vogne. Der er under udviklingen lagt stor vægt på, at fremstille vogne, hvor brugervenlighed og sikkerhed er i højsæde for dig og dine ansatte. Samtidigt, er alle vogne designet til at give dyrene de bedste forhold - ikke kun under transporten, men også ved af- og pålæsningen.

Hvorfor galvaniseret?
Med f.eks. en malet kreaturvogn vil du i dens levetid opleve mange vedligeholdelsesomkostninger. Galvanisering derimod er vedligeholdelsesfri og har derved ingen vedligeholdelsesomkostninger. Vi ønsker kun at levere den bedste kvalitet. Derfor er alle vores vogne fuldt galvaniserede. I modsætning til andre konkurrenter på markedet, er vores galvaniserede vogne ikke kun galvaniseret på ydersiden - men også på indersiden.

 

Uanset hvilken JYFA vognmodel du vælger, er du således sikret at din vogn har den bedst mulige beskyttelse imod rust, hvilket sikrer dig en dyretransportvogn i flere årtier.

 

MODULOPBYGNING – FORDI VOGNEN ARBEJDER MED DIG
Når en vogn er fuldsvejst før galvanisering, kan delene ikke arbejde sammen, hvilket kan medføre at vognen kan sprække i galvaniseringen. For at undgå dette, er vores vogne derfor fremstillet i moduler. Alle vores vogne består således af en bund, en front, en endegavl og to sider, som alle bliver boltet sammen. Dette betyder, at de forskellige dele arbejder sammen med dig og hinanden når du kører på marken.

 

ØKONOMI & LEVETID - EN SIKKER OG GOD INVESTERING
Uanset om du har behov for en stor eller lille dyretransportvogn, er det en økonomisk investering i din fremtid.  Med få klik på nettet, kan du i dag finde flere forskellige vognproducenter. Men ser man nærmere på de enkelte modeller, vil den billigste løsning ikke altid være den bedste, eller den mest rentable løsning i det lange løb. Vælger du f.eks. en malet kreaturvogn, får du en vogn med kort levetid, og store vedligeholdelsesomkostninger. Vores vogne er fuldt galvaniserede, så de ikke ruster, og de er fremstillet af kraftige profiler, som holder til store stærke dyr. Det vil ikke kun sikre dig en vogn med lang levetid, men også en vogn med minimale vedligeholdelsesomkostninger. Vi er stolte af at have kunder, som har haft deres vogn i mere end 20 år, med minimale vedligeholdelsesudgifter gennem tiden.

Vores kunder har enda givet vores vogne tilnavnet ”En vogn for livet” pga. deres personlige erfaring med vores vogne. Det er vi meget stolte over. Og vi er stolte over at kunne sige, at du med en JYFA vogn er sikret et solidt redskab til dyretransport, som du kan bruge i årtier frem.

 

JYFA STANDARDUDSTYR
Der er standardudstyr, og så er der JYFA standardudstyr! Med en JYFA vogn får du allerede fra starten en vogn der oser af kvalitet!

Ingen risiko for at vælte med vognen
Ved kørsel på marken opstår risikoen for at køre i huller eller lignende, hvor vognen kan sætte sig fast, eller i værste tilfælde vælte med dyrene. Derfor er alle vogne udstyret med en slæde under bunden, som gør at vognen ikke kommer til at hænge på akslerne. Derved kan den hurtigt og effektivt trækkes op, uden der sker skade på hverken dyr eller vogn.

Nødudgang (4-8 meter vogne)
Alle transportvognsmodeller i en længde fra 4 til 8 meter, leveres med en dør på højre langside som nødudgang. Denne nødudgang sikrer dig og dine ansatte, hvis der skulle opstå problemer, og I har brug for at komme hurtigt ud af vognen. Dette gælder ikke fodervogne samt combivogne.

Rampe
Er din vogn udstyret med en rampe, er rampen designet så den hurtigt og nemt kan slås op og ned. Rampen er naturligvis udstyret med trædetrin, som gør det nemt for dyrene at stå fast.

Rengøring
Alle transportvogne er udstyret med en galvaniseret plade i bunden, og op ad alle sider, som sikrer nem og hurtigt rengøring.

Genbrugs plastplader
Alle transportvogne er udstyret med 12 mm sorte genbrugs plastplader på alle sider.

Dobbeltlåge i bag med dobbelt låsefunktion
Alle transportvogne er udstyret med dobbeltlåge i bag med dobbelt låsefunktion, som sikrer at dyrene hverken kan åbne dørene under transport, eller før du er klar.

 

Ovenstående og meget mere er med til at sikre, at du ikke blot får en vogn af den højeste kvalitet, men også en vogn der oser af brugervenlighed.