×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

FODERHÆKKE

VI PRODUCERER SOLIDE FODERHÆKKE, DER KAN HOLDE TIL SELV DE STØRSTE DYR!

Alle vores foderhække er ikke alene 100% dansk fremstillede, de er oven i købet danske kvalitetsprodukter! Uanset hvilken foderhæk der passer dig og din bedrift, er du således sikret en galvaniseret foderhæk, hvor der er tænkt på alle detaljer! 


Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 10

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 10

Side:
  1. 1
  2. 2

DANSK FREMSTILLET - DANSK KVALITET

Alle vores foderhække er 100% dansk fremstillet på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi, at alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at levere den bedste kvalitet. For at sikre at vores foderhække altid lever op til vores høje kvalitetskrav, har vi en omfattende kvalitetskontrol under hele processen. Alle dele gennemtestes og kontrolleres fra start til slut, og ingen foderhække forlader adressen, uden at bestå slutkontrollen.

Det ligger i kvægs natur at gnide og gnubbe sig op af de muligheder der byder sig. Derfor skal en foderhæk ikke blot kunne stå med foder, men den skal også kunne holde til, at de store dyr anvender den. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Derfor er vores produkter udviklet til at dyrene kan gnubbe sig op af dem, uden at gøre skade på sig selv eller på selve foderhækken. Samtidigt er alle foderhække designet med en kraftig konstruktion, som sikrer at foderhækken står stabilt og sikkert på marken. Uanset hvilken model du vælger, er du således garanteret et produkt af den højeste kvalitet på markedet.

  

EN SIKKER OG GOD INVESTERING I FREMTIDEN

Alle foderhække er fuldt galvaniserede, hvilket sikrer dig et produkt med lang levetid og minimale vedligeholdelsesomkostninger.

  

MERE END 30 ÅRS ERFARING

Vi har mere end 30 års erfaring i fremstillingen af produkter til landbruget. Alle vores produkter er udviklet ud fra vores erfaringer gennem årtiers branchekendskab, hvilket gør os i stand til at fremstille den helt rigtige løsning for dig. 

 

IKKE TO BEHOV ER ENS

Ikke to besætninger - eller to landmænds behov er ens. Derfor kan størstedelen af vores produkter tilpasses med bl.a. tag, fanggitter og meget mere.

  

NEM OG HURTIG FLYTNING

De fleste modeller er designet med en slæde under bunden. Hvis du har brug for at flytte foderhækken på marken, kan du således slæbe den med traktoren. Hvis du har brug for at flytte foderhækken over f.eks. offentlig vej, kan du nemt og hurtigt placere traktorens gafler ind i slæden og løfte den fra jorden. Nogle modeller kan bestilles med trepunktsophæng, hvis dette ønskes.

 

ØKONOMI & LEVETID - EN SIKKER OG GOD INVISTERING

Uanset om du har behov for en stor eller en lille foderhæk, er det en økonomisk investering i din fremtid. Med få klik på nettet, kan du i dag finde flere forskellige modeller og udgaver. Men ser man nærmere på de enkelte modeller, vil den billigste løsning ikke altid være den bedste, eller den mest rentable løsning i det lange løb. Vælger du f.eks. en foderhæk i spinkelt materiale, vil den ikke kunne holde til at store dyr gnubber sig op af foderhækken. Foderhækken vil her kunne bøje og knække, med stor risiko for at dyrene kan komme til skade, når de anvender foderhækken. Vores foderhække er derfor alle fremstillet i kraftige profiler, så dyrene kan gnubbe sig alt det de har lyst til.

Ud over at være fremstillet i kraftige profiler, er alle vores foderhække også fuldt galvaniserede. Det vil ikke kun sikre dig en foderhæk med lang levetid, men også en foderhæk med minimale vedligeholdelsesomkostninger. Vi er stolte af at have kunder, som har haft deres foderhæk i mere end 16 år - stadigt uden fejl.

  

FANGGITTER

Flere modeller leveres, enten som standard med fanggitter, eller de kan tilpasses med fanggitter, hvis dette ønskes. Fanggitret er udstyret med en fangefunktion. Hvis funktionen er slået til, vil dyrene sidde fast, når de går i fanggitret. Der vil være en fangefunktion ved hver sektion. Hvis fangefunktionen IKKE er slået til, vil dyrene frit kunne gå ind og ud af fanggitret som de ønsker.

Justerbar
Med hvert fanggitter medfølger et justerbart rør. Dette rør skal anvendes til at justere størrelsen på halsåbningen. Ønskes det at gøre halsåbningen mindre, kan røret flyttes tættere på fanggitret.

 

Ovenstående og meget mere er med til at sikre, at du ikke blot får en foderhæk af den højeste kvalitet, men også en foderhæk der oser af brugervenlighed.