×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hvorfor galvaniseret?

Størstedelen af vores produkter er galvaniseret for at sikre dig produkter af højeste kvalitet. Galvaniseringen sikre dig ikke blot et produkt som er vedligeholdelsesfrit men også et produkt med lang levertid.

Men hvad er varmgalvanisering? Varmforzinkning er en kemisk proces, hvor emnet til forzinkning renses for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder. Varmgalvanisering sker ved at emnet nedsænkes i et kar med 450 ºC flydende zink, hvor en stærk, kemisk binding mellem stål og zink opstår. Dermed opnås en stærk metallisk binding, som sikrer beskyttelsens holdbarhed og skaber en katodisk beskyttelse af områder, som ikke er dækket af zink. Modsat maling, som ligger sig på stålets overflade. Denne galvanisering skaber en slidstærk og modstandsdygtig overflade, der har en utrolig lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfri.

Zink er et robust materiale derfor kan varmgalvaniseret elementer tåle transport og håndtering. Alle vores produkter bliver galvaniseret ved DOT. DOT’s varmforzinkning og zinklagstykkelse møder kvalitetskravene til DS/EN ISO 1461. Efter hvert emne er blevet varmforzinket foretages nøjagtige kvalitetskontroller, der sikrer kunden det optimale resultat og levetid.