×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kalveboks

Varenummer: 7000

Status: På lager

Kalveboks
Denne vare kan ikke bestilles online. Kontakt os for pris og leveringstid. Kontakt os
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

JYFA Kalveboksen er den perfekte løsning, hvis du ønsker at give dine kalve på marken deres eget spisested.

Der er tænkt på alle detaljer, således er boksen designet så du nemt og hurtigt kan justere hvor store kalvene må være for at have adgang til boksen. Foderautomaten er designet med en kapacitet på 500 kg, og med udhæng som sikre fodret imod slagvand. Boksen og forværket er fremstillet i kraftige profiler så dyrene kan gnide og gnubbe sig uden at ødelægge kalveboksen. Den er fremstillet så du hurtigt og nemt kan flytte den via hulbum. Sidst men ikke mindst er boksen fuldt galvaniseret som sikre den en lang levetid.

Med denne kalveboks får du ikke blot en dansk produceret kraftfoderautomat. Du får et dansk kvalitetsprodukt i første klasse med en lang levetid og minimale vedligeholdelsesudgifter.  

Standardudstyr
Modellen leveres komplet med automat og forværk.

DETALJER 
Kalveboksen er specielt designet til at give kalvene et sted på marken hvor de kan få ro til at æde fra de større kvæg/kalve. De gennemgående vandrette rør er fremstillet til at kunne regulere hvor store kalvene må være for at have adgang til kraftfoderautomaten. Hvis der kommer mindre kalve på marken som skal have ro fra de større kan de vandrette rør hurtig og nemt justeres ned så de større kalve ikke længere har adgang til automaten. Samtidig kan de hurtigt og nemt sættes op når kalvene bliver større. Derudover kan begge indgange afspærres separat hvis dette ønskes.

Økonomisk - undgå unødvendigt spild
Dens store kapacitet på 500 kg gør at du undgår at skulle fylde op med foder hver dag, samtidig gør den kraftige spildkant at du får mest muligt udbytte ud af foderet og undgår unødvendigt og dyrt foderspild på marken. Det lange udhæng sikre at kraftfoderet ligeledes undgår slagvand.

Kraftig konstruktion
Kalveboksen er fuldt galvaniseret og fremstillet i ekstra kraftige profiler hvilket sikre modellen en lang levetid.

Kalveboksens kraftige konstruktion kan også ses ud fra vægten som er ca. 350 kg. Hvis foderautomaten er fuld vejer den således over 800 kg. Dens kraftige konstruktion og vægt gør at de større kvæg ikke kan skubbe og smide rundt med den på marken.

Nem og hurtig flytning
Kalveboksen kan flyttes via hulbom samt topstang på traktoren

DANSK PRODUCERET – DANSK KVALITET
Vi har mere end 30 års erfaring i fremstilling af produkter til landbrugsbranchen. Vores ansatte er specialister og står altid klar med råd og vejledning omkring vores produkter. Alle vores foderborde er 100% DANSK FREMSTILLET på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikre vi, at alle vores produkter kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

Læs mere om fordelene ved at vælge en JYFA foderbord her! 

Pris
Dette produkt kan desværre ikke bestilles online. Kontakt os direkte på Tlf. 97 18 35 65 eller mail@jyfa.dk for pris og mere information.

Yderligere information

Yderligere information

Vare nr. 7000
Længde 2,75 meter (forværk/automat)
Bredde 2 meter
Højde 1,40 meter
Kapacitet 500 kg.
Egenvægt ca. 350 kg.
Ekstra udstyr Modellen leveres komplet med automat og forværk
Leveringstid Leveringstiden afhænger af det ønskede udstyr på foderbordet. Kontakt os for yderligere information om leveringstiden
Video