×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hvorfor galvaniseret?

HVORFOR VÆLGE EN GALVANISERET VOGN?

Der findes ingen bedre korrosionsbeskyttelse af jern og stål end varmforzinkning. Stål er en af byggestenene i det moderne byggeris konstruktioner, hvor store krav til kvalitet og levetid er afgørende.

Varmforzinkning er en proces, hvor emnet til forzinkning renses for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder. Varmgalvanisering eller varmforzinkning sker ved at nedsænke emnet i en af Nordeuropas største kar med 450 ºC flydende zink, hvor en stærk, kemisk binding mellem stål og zink opstår. Dermed opnås en stærk metallisk binding, som sikrer beskyttelsens holdbarhed og skaber en katodisk beskyttelse af områder, som ikke er dækket af zink. Modsat maling, som ligger sig på stålets overflade. Denne galvanisering skaber en slidstærk og modstandsdygtig overflade, der har en utrolig lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfri.

Den hårdføre galvanisering tåler transport og håndtering, fordi zink er et robust materiale. Efter emnet er blevet varmforzinket foretages nøjagtige kvalitetskontroller, der sikrer kunden det optimale resultat og levetid. DOT’s varmforzinkning og zinklagstykkelse møder kvalitetskravene til DS/EN ISO 1461.

Se vores store udvalg af galvaniseret kreaturvogne her!