×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

JYFA Maskinværksted blev stiftet af Viggo Kiilsholm i 1977 og var oprindeligt underleverandør til dambrugsbranchen. I 1980 overtog Viggo´s datter Birgit og svigersøn Preben virksomheden. Langsomt begyndte virksomheden at vokse og produktionen blev udvidet til også at udvikle og producere landbrugsprodukter, såsom kreaturvogne, inventar med mere.

I 2008 mistede Preben sin kone Birgit som indtil da havde varetaget den daglige ledelse af kontoret. Jobbet blev overtaget af Prebens yngste datter Iben Tvermose. I dag har virksomheden mere end 20 ansatte og drives af Preben i tæt samarbejde med hans døtre Iben og Hanne Tvermose.

JYFA er kendt for at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark, hvilket har givet stor anerkendelse.En anerkendelse som tydeligt ses af den store eksport JYFA har i dag. Med forhandler i bl.a. lande som Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland, Island og Letland er JYFA godt repræsenteret ud over Danmarks grænser.

JYFA har specialiseret sig i fremstillingen af transport og combivogne med eller uden hydraulik til bl.a. kreatur, grise og får. Foderbokse til landbrug samt staldinventar til kreaturer og heste. Derudover arbejder JYFA også med løsninger indenfor specialprodukter som balkoner, gelændere, gangbroer, vogne til dyreparker og meget andet. JYFA har fremstillet og fået patent på en speciel beskyttelseshætte til tyreringe.

VORES VÆRDIGRUNDLAG ER

Ansvarlighed
- Vi står inde for kvaliteten af vores produkter og går ikke på kompromis.
- Vi har reservedele til alle vores produkter - selv på produkter der er udgået fra produktion for mange år siden.

Kvalitet
- Vores produkter er udviklet via daglig brug gennem årtiers erfaringer.
- Vi ved at landmænd ofte tager hårdt ved, vi har fremstillet vore produkter derefter. - Vi fremstiller vores produkter så du får glæde af dem i mange år fremover.

Brugervenlighed
- Vores produkter er udviklet med fokus på brugervenlighed og sikkerhed, såvel som dyrevelfærd.

KONTAKT OS 
Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam som altid står klar med råd og vejledning omkring vores produkter.

JYFA Maskinværksted
Sjællandsvej 8A
7330 Brande

Tlf. 9718 3565
Email: mail@jyfa.dk

Åbningstider: 
Mandag - torsdag: kl. 7.30 - 16.00
Fredag: kl. 7.30 - 14.00