×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

ET FAMILIEFIRMA GENNEM TRE GENERATIONER

Firmanavnet JYFA er en forkortelse af navnet Jysk Fabrik. Virksomheden blev stiftet af Viggo Kiilsholm i 1977 og var oprindeligt underleverandør til dambrugsbranchen. Dengang bestod virksomheden af 3 ansatte, hvoraf den ene var Preben Vestergård Tvermose - JYFA´s nuværende ejer, og svigersøn til Viggo Kiilsholm. 1980 overtog Preben og hans kone Birgit virksomheden, og langsomt begyndte virksomheden at vokse. Produktionen blev udvidet til også at udvikle og producere landbrugsprodukter, såsom kreaturvogne, inventar med mere.

I 2008 mistede Preben sin kone Birgit, som indtil da havde varetaget den daglige ledelse af kontoret, og Prebens yngste datter, Iben Tvermose trådte herefter i stedet for. 

2011 måtte virksomheden erkende, at pladsen på Industrivej var blevet for trang. Virksomheden byggede derfor helt nye faciliteter på Sjællandsvej 8A i Brande.

I dag har virksomheden mere end 20 ansatte, og drives af Preben i tæt samarbejde med hans datter Iben Tvermose. JYFA er kendt for at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark, hvilket har givet stor anerkendelse, som tydeligt ses af den store eksport JYFA har i dag. Med forhandler i bl.a. lande som Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland, Island og Letland, er JYFA godt repræsenteret ud over Danmarks grænser.

JYFA har specialiseret sig i fremstillingen af transport og combivogne med eller uden hydraulik til bl.a. kreatur, grise og får. Foderbokse til landbrug, samt staldinventar til kreaturer og heste. Derudover arbejder JYFA også med løsninger indenfor specialprodukter. så som balkoner, gelændere, gangbroer, vogne til dyreparker og meget andet. JYFA har derudover fremstillet og fået patent på en speciel beskyttelseshætte til tyreringe.

VORES VÆRDIGRUNDLAG ER:

Ansvarlighed

  • Vi står inde for kvaliteten af vores produkter og går ikke på kompromis.
  • Vi har reservedele til alle vores produkter - selv på produkter der er udgået fra produktion for mange år siden.

Kvalitet

  • Vores produkter er udviklet via daglig brug gennem årtiers erfaringer.
  • Vi ved at landmænd ofte tager hårdt ved, vi har fremstillet vore produkter derefter. - Vi fremstiller vores produkter så du får glæde af dem i mange år fremover.

Brugervenlighed

  • Vores produkter er udviklet med fokus på brugervenlighed og sikkerhed, såvel som dyrevelfærd.

KONTAKT OS: 
Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam, som altid står klar med råd og vejledning omkring vores produkter.

JYFA Maskinværksted
Sjællandsvej 8A
7330 Brande

Tlf. +45 9718 35 65
Email: mail@jyfa.dk

Åbningstider: 
Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 8.00 - 14.00