×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

SKOVLHOLDER

GØR HVERDAGEN NEMMERE MED EN JYFA SKOVLHOLDER TIL JERES MINIGRAVER!

Med en JYFA skovlholder kan I hurtigt og effektivt holde styr på alle jeres skovle! Alle skovlholdere er galvaniserede, hvilket ikke kun sikrer jer et produkt med lang levetid, men også et produkt, som er vedligeholdelsesfrit. 

◀ TILBAGE TIL INDUSTRI

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

HURTIGT, NEMT & EFFEKTIVT!

Med en JYFA skovlholder, får I ikke kun en mere effektiv hverdag. I gør samtidigt arbejdsgangen nemmere for jer selv og jeres ansatte! Placér skovlene i holderen, og transporter alle skovle i dosér bladet på en gang! Nemmere, hurtigere og mere effektivt bliver det ikke!

Skovlholderen er udstyret med en justerbar bom, så den kan tilpasses små eller store skovle. Bommen er naturligvis designet, så den nemt og hurtigt kan flyttes fra position til position!

  

ET GODT DANSK PRODUKT

Skovlholderen er galvaniseret, for at sikre et produkt af højeste kvalitet. Galvaniseringen sikrer ikke blot et produkt, som er vedligeholdelsesfrit, men også et produkt med lang levetid. Alle skovlholdere er 100% dansk fremstillet i vores egne lokaler i Brande. I får ikke kun en skovlholder med lang levetid, I får også et dansk kvalitetsprodukt, hvor der er kræset om detaljerne, for at sikre en så effektiv løsning som muligt.

  

PASSER STØRRELSEN IKKE?

Hos os har I mulighed for at få skræddersyet den løsning der passer til jer. Skovlholderen kan fremstilles i forskellige størrelser. Passer skovlholderen ikke til jeres behov, kontakter I os bare med de mål I har brug for, så laver vi et uforpligtende tilbud til jer.