×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

SKOVLHOLDER

GØR HVERDAGEN NEMMERE MED EN JYFA SKOVLHOLDER TIL DIN MINIGRAVER!

Med en JYFA skovlholderen kan du hurtigt og effektivt holder styr på alle dine skovle! Alle skovholder er galvaniseret som ikke kun sikre dig et produkt med lang levetid, men også et produkt som er vedligeholdelsesfri. 

◀ TILBAGE TIL INDUSTRI

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

HURTIGT, NEMT & EFFEKTIVT!

Med en JYFA skovholder får du ikke blot en mere effektiv hverdag. Du gør det nemt for dig og dine ansatte! Placer jeres skovle i holderen og kør med alle skovle i doserbladet på en gang! Nemmer, hurigere og mere effektivt bliver det ikke!

Skovlholderne er udstyret med en justerbar bom så den kan tilpasses til små eller store skovle. Bommen er naturligvis designet så den nemt og hurtigt kan flyttes fra position til position!

  

ET GODT DANSK PRODUKT

Skovlholderen er galvaniseret for at sikre dig et produkt af højeste kvalitet. Galvaniseringen sikre dig ikke blot et produkt som er vedligeholdelsesfrit, men også et produkt med lang levetid. Alle skovholder er 100% dansk fremstillet i vores egne lokaler i Brande. Du får ikke kun en skovlholder med lang levetid, du får også et dansk kvalitetsprodukt, hvor der er kræset om detaljerne for at sikre dig en så effektiv løsining som muligt.

  

PASSER STØRRELSEN IKKE?

Hos os har du mulighed for at få skrædersyget den løsning der passer dig. Skovholderen kan fremstilles i forskellige størrelser. Passer skovlholderne ikke til dit behov så kontakt os med de mål du har brug for, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.