×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

GELÆNDER, TRAPPER, LÅGER & HEGN

VI HAR IKKE STANDARD LØSNINGER - VI HAR UNIKKE LØSNINGER!

Hos os har du mulighed for at skabe den løsning der passer til dig! Vi fører ikke en lang række standardprodukter, men har indstillet vores produktion efter, at kunne producere en løsning i lige præcist de mål du har brug for. Hos os får du således mulighed for, at skabe din egen helt unikke løsning! 

Herunder finder du inspiration blandt nogle af de mange løsninger, vi igennem tiden har produceret til vores kunder. 

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 10

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 10

Side:
  1. 1
  2. 2

UNIKKE LØSNINGER, SOM PASSER TIL DIG OG DIT BEHOV 

Uanset om du er på udkik efter et nyt gelænder, en ny trappe eller måske en ny havelåge, kan du i dag ved få klik på nettet, finde oceaner af forskellige muligheder. Fælles for mange af disse websider er, at de tilbyder færdige elementer. Selvom disse færdige elementer, kan være en nem og hurtigt løsning for dig, er vores erfaring, at de sjældent passer perfekt. Standardløsninger mangler ofte lige de der få centimeter i bredden, og ville bare have været lidt bedre hvis nu lige... 

Hos os finder du ingen standardløsninger, hverken når det gælder gelænder, trapper eller låger. Og det er af den simple grund, at alle huse er forskellige, alle grunde er forskellige, ingen indgange er ens, og vi har hver især forskellige ønsker. Uanset om du har behov for en stor eller lille låge, så skal du - når lågen er færdig produceret og monteret, stå med en løsning, som du er glad for. Derfor skræddersyer vi en løsning, der passer perfekt til dig. Vi leverer unikke løsninger, som matcher dig og dit behov.  

  

DANSK PRODUCERET 

Alle vores produkter er 100% dansk produceret på vores eget maskinværksted i Brande. Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at levere den bedste kvalitet. Vi leverer således ikke kun dansk producerede løsninger, vi levere dansk kvalitet. 

  

LØSNING TIL PRIVATE & ERHVERV

Vi tilbyder løsninger, der kan anvendes til erhverv, men også løsninger du som privatperson kan få stor glæde af. Uanset om du har behov for et gelænder til din virksomhed, eller om det er til din trappe derhjemme, så har vi mulighed for at fremstille det du står og mangler. 

  

HØJ FAGLIGHED I TRYGGE HÆNDER 

Uanset om dit projekt er stort eller småt, så betyder det helt sikkert rigtig meget for dig, at finde den bedste løsning. Derfor går vi ind i alle projekter - store som små - med liv og sjæl. Vi er din samarbejdspartner under hele processen, og hjælper dig med at finde lige præcis den løsning du har brug for. Vores mange års erfaring i fremstillingen af gelænder, trapper og låger gør, at vi kan tilbyde dig kompetent vejledning gennem hele din beslutningsproces. 

  

LEVERING TIL TIDEN

Hos os er et ord et ord. Har vi sagt at din trappe er færdig i uge 13, så er din trappe færdig i uge 13. Hos os betyder vores ord, at vi står inde for det vi lover dig. Du vil hos os eksempelvis ikke opleve, at din ordre er forsinket i op til flere måneder. 

  

INSPIRATION

Vi har igennem tiden hjulpet rigtig mange kunder med at opfylde deres ønsker. Ovenstående er bare til inspiration, og er kun en flig af alle de muligheder vi kan tilbyde at fremstille. Vil du rigtig gerne se de nyeste løsninger vi har fremstillet, så følg med på vores facebookside. Her lægger vi løbende billeder op af de løsninger, vi har leveret til vores kunder. Læs mere om de løsninger vi tilbyder her!