×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

HUS&HAVE

MADE AND DESIGNED BY JYFA!

Når du køber et JYFA produkt, får du en vare som er designet, udviklet og fremstillet i vores egne lokaler i Brande. Du får derved et produkt, som ikke blot er dansk designet, men det er også dansk produceret!

Vi har et stort og bredt udvalg af forskellige produkter, med alt fra metalhylder til højbede. Fælles for dem alle er, at der er kræset om detaljerne, for at give dig et lækkert dansk kvalitetsprodukt, du kan have glæde af i mange år frem. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 24

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 24

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DANSK PRODUCERET, KVALITET, HOLDBARHED OG FUNKTIONALITET

Med et JYFA produkt, får du altså ikke blot et dansk design, men også et produkt der er dansk produceret. JYFA er kendt for, at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark, hvilket har givet stor anerkendelse, som tydeligt ses af den store eksport vi har i dag. Med forhandlere i lande som bl.a. Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland og Letland, er JYFA godt repræsenteret ud over Danmarks grænser.

Dansk produceret kvalitet, holdbarhed og funktionalitet er nøgleordene. Vi fornyer løbende vores produkter, og der udvikles sideløbende nye modeller. Vi har høje kvalitetskrav, og sætter en ære i at levere gode danske produkter. Derfor bliver alle produkter testet og kontrolleret inden de afsendes. Herved sikrer vi, at alle produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

  

HØJBEDE & KRUKKER

Vi fører et stort udvalg af højbede og krukker i forskellige størrelser og former. Størstedelen af vores produkter er fremstillet i cortenstål. Cortenstålens rustikke farve, kombineret med havens flotte nuancer og grønne toner, giver et fantastisk farvespil i haven. 

    

TØRRESTATIV

Vi tilbyder stærke og stabile tørrestativer, som du kan have glæde af i mange år frem. Uanset om du er til det enkle design, eller om du ønsker et tørrestativ, som en dekorativ del af din haveindretning, har vi løsningen. Alle tørrestativer er fuldt galvaniserede, hvilket sikrer dem en lang levetid, samtidigt med at det giver dem et lækkert flot sølv look. 

    

GELÆNDER, TRAPPER, LÅGER & HEGN

Uanset om du har behov for en trappe, et gelænder eller en havelåge, så har du hos os mulighed for, at få produceret en løsning, som passer perfekt til dit behov og dine omgivelser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og du er således altid sikret et produkt af højeste kvalitet. 

  

DEKORATIONER

Med en havedekoration, kan du nemt og hurtigt skabe den lille ekstra detalje, som gør at dit hjørne eller din indgang beundres af dine gæster. Alle vores dekorationer er ikke alene dansk producerede - de er håndlavede i Danmark. Du får således ikke kun et dansk kvalitetsprodukt, du får et unikt stykke dansk kunsthåndværk.  

  

BRÆNDEOPBEVARING

Med en JYFA brændeholder, får du ikke kun en praktisk løsning til opbevaring af brænde. Du får også en brændeholder i et lækkert og moderne design, som passer perfekt ind i ethvert hjem. 

  

GARDEROBE

Alle vores tøjstativer er designet i et lækkert enkelt moderne design, som giver oceaner af anvendelsesmuligheder. Brug det som tøjstativ, kollektionsstativ, garderobestativ i et walk-in-closet, eller som noget helt andet. Alle tøjstativer er fremstillet i kraftig metal og pulverlakeret, for at give dem en flot og elegant finish. 

  

METALHYLDER

Med en JYFA metalhylde, har du mulighed for at skabe en personlig og unik boligindretning. Du kan placere en eller flere hylder sammen, og på den måde skabe en fantastisk let og elegant udsmykning til din tomme væg. Metalhylderne kan, med fordel anvendes i dit køkken til krydderier eller kogebøger, i soveværelset som natbord, eller måske i stuen til dine yndlingsnips.  

  

DEN MAGISKE JUL

Med et galvaniseret JYFA juletræ eller et hjertespyd dekoreret med en lyskæde, har du mulighed for at skabe din helt egen unikke julebelysning, som alle der går forbi vil beundre. Pynt dem med lyskæder, eller slip fantasien løs og pynt dem med bånd og julekugler.  

  

DIN IDE 

Vi leverer ikke kun et stort udvalg af standardprodukter. Hos os har du mulighed for at få specialfremstillet løsninger i alle former og størrelser. Det er det vi kalder "Din Ide - Dit Design". Uanset om du har behov for en plade bag din ovn, eller om du drømmer om et stort flot kunstværk i haven, så hjælper vi dig med at komme i mål med dit projekt. 

    

LØSNINGER TIL BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Vores kunder spænder over alt fra private kunder til store koncerner. Du kan købe alt fra standardprodukter, og du har mulighed for selv at designe din egen løsning. Denne mulighed har betydet bl.a., at vi i dag er leverandør af butiksinventar til mange af Bestsellers butikker - så som Jack & Jones og andre, og vi har igennem tiden hjulpet rigtig mange virksomheder med alt fra kørevogne til produktionen, til afskærmning på pladser og meget mere. 

  

HVORFOR VÆLGE ET PRODUKT DER ER GALVANISERET?

Størstedelen af vores produkter er galvaniserede. Galvaniseringen sikrer dig ikke blot et produkt, som er vedligeholdelsesfrit, men også et produkt med lang levetid.

Hvad er varmgalvanisering?

Varmforzinkning er en kemisk proces, hvor emnet til forzinkning renses for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder. Varmgalvaniseringen sker ved, at emnet nedsænkes i et kar med 450 ºC flydende zink, hvorved en stærk, kemisk binding mellem stål og zink opstår. Dermed opnås en stærk metallisk binding, som sikrer beskyttelsens holdbarhed og skaber en katodisk beskyttelse af områder, som ikke er dækket af zink. Modsat maling, som ligger sig på stålets overflade. Denne galvanisering skaber en slidstærk og modstandsdygtig overflade, der har en utrolig lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfri.

Zink er et robust materiale, derfor kan varmgalvaniserede elementer tåle transport og håndtering. Alle vores produkter bliver galvaniserede ved DOT. DOT’s varmforzinkning og zinklagstykkelse møder kvalitetskravene til DS/EN ISO 1461. Efter hvert emne er blevet varmforzinket, foretages en nøjagtig kvalitetskontrol, der sikrer kunden det optimale resultat og levetid.

  

HVORFOR VÆLGE ET PRODUKT I CORTENSTÅL?

Produkter i cortenstål har de seneste år vundet stort frem i de danske haver. Cortenstålet er især blevet populært i haven, hvor dets smukke rustne udtryk skaber en fantastisk farvekombination imellem havens mange naturlige nuancer.  

Når man køber et produkt i cortenstål, vil det typisk være sort ved modtagelsen. Når cortenstål udsættes for vind og vejr, dannes et rustlag, som skaber den fantastiske rustne farve. Produkter i cortenstål er ikke kun utroligt flotte og dekorative, de har også lang holdbarhed. 

  

HVEM FORHANDLER VORES PRODUKTER? 

Vi får ofte stillet spørgsmålet "Hvem forhandler jeres produkter?". Svaret er dog helt enkelt: Vores produkter til HUS & HAVE, kan kun købes direkte hos os. Jo flere salgsled produktet skal igennem, inden du modtager varen - jo højere pris. Det har vi fravalgt, for at du, som kunde har mulighed for, at købe et lækkert dansk design til den bedst mulige pris.