×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

HUS&HAVE

MADE AND DESIGN BY JYFA!

Når du køber et JYFA produkt får du en vare som er designet, udviklet og fremstillet i vores egne lokaler. Du får derved et produkt som ikke blot er dansk designet men det er også dansk produceret!

Vi har et stort og bredt udvalg af forskellige produkter med alt fra metalhylder til højbede. Fælles for dem alle er at der er kræset om detaljerne for at give dig et lækkert dansk kvalitetsprodukt som du kan have glæde af i mange år frem. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

DANSK PRODUCERET, KVALITET, HOLDBARHED OG FUNKTIONALITET

Når du køber et JYFA produkt får du en vare som er designet, udviklet og produceret i vores egne lokaler. Du får derved et produkt som ikke blot er dansk designet men det er også dansk produceret. JYFA er kendt for at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark, hvilket har givet stor anerkendelse, som tydeligt ses af den store eksport vi har i dag. Med forhandler i bl.a. lande som Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland og Letland er JYFA godt repræsenteret ud over Danmarks grænser.

Dansk produceret, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet er nøgleorderne. Vi fornyer løbende vores produkter, og der udvikles sideløbende nye modeller. Vi har høje kvalitetskrav og sætter en ære i at levere gode danske produkter. Derfor bliver alle produkter testet og kontrolleret inden de afsendes. Herved sikres, at alle produkter kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

  

HØJBEDE & KRUKKER

Vi fører et stort udvalg af højbede og krukker og forskellige størrelser og former. Størestedelen af vores produkter er fremstillet i cortenstål. Cortenstållens rustiske rustfarve sammensat med havens flotte grønne nuancer og farverige farver giver et fantastisk farvespild i haven. 

    

TØRRESTATIV

Vi tilbyder stærke og stabile tørrestativer som du kan have glæde af i mange år frem. Uanset om du er til det enkelte design, eller om du ønsker et tørrestativ som kan være en dekorativt del af din haveindretning, har vi løsningen. Alle tørrestativer er fuldt galvaniseret, som sikre dem en lang levetid og giver dem et lækkert flot sølv look. 

    

GELÆNDER, TRAPPER, LÅGER & HEGN

Uanset om du har behov for en trappe, en gelænder eller f.eks. en havelåge så har du hos os mulighed for at få produceret en løsning som passer perfekt til dit behov og dine omgivelser. Vi går ikke på kompomi med kvaliteten og du er således altid sikret et produkt af højeste kvalitet. 

  

DEKORATIONER

Med en havedekoration kan du nemt og hurtigt skabe den der lille ekstra detalje, som gør at dit hjørne eller indgang vil blive beundret af alle gæster. Alle vores dekorationer er ikke kun dansk produceret - de er håndlavet. Du får således ikke kun et dansk kvalitetsprodukt du får et unikt dansk kunsthåndværk.  

  

BRÆNDEOPBEVARING

Med en JYFA brændeholder får du ikke kun en praktisk løsning til opbevaring af brænde. Du får også en brændeholder i et lækkert og moderne design som gør den passer perfekt ind i ethvert hjem. 

  

GADEROBE

Alle vores tøjstativer er designet i et lækkert enkelt moderne design som gør de har oceaner af anvendelsesmuligheder. Brug f.eks. tøjstativet kollektionsstativ, garderobestativ, i et walk in closet eller noget helt andet. Alle tøjstativer er fremstillet i kraftig metal og pulverlakeret for at give dem en flot og elegant finish. 

  

METAL HYLDER

Med JYFA metalhylde har du mulighed for at skabe en personlig unik boligindretning. Du kan placere en eller flere sammen og på den måde skabe en fantastisk let og elegant udsmykning til dine tomme vægge. Metalhylder kan med fordel anvendes i køkkeneth, soveværelset eller f.eks. stuen.  

  

DEN MAGISKE JUL

Med et galvaniseret JYFA juletræ eller et hjertespyd har du mulighed for at skabe din helt egen unikke julebelysning, som vil blive beundret af alle som går forbi. Du kan pynte dem med lyskæder, eller slippe fantasien løs og pynte dem med bånd og julekugler.  

  

DIN IDE 

Vi levere ikke kun et stort udvalg af standardprodukter. Hos os har du mulighed for at få special fremstillet løsninger i alle former og størrelser. Det er det vi kalder din - dit design. Uanset om du har behov for en plade bag komfuret eller drømmer om et stort flot kunstværk i haven, så kan vi hjælpe dig med at komme i mål med dit prosjekt. 

    

LØSNINGER TIL BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Vores kunder spænder fra alt fra privatekunder til store konsener. Du kan købe alt fra standard produkter, men har også mulighed for selv at designe din egen løsning. Denne mulighed har været med til at vi bl.a. i dag er leverandør af butiksinventar til mange af Bestsellers butikker, såsom Jack & Jones og vi igennem tiden har hjulpet rigtig mange forskellige virksomheder med alt fra kørevogne i produktionen til afskærmning på pladser. 

  

HVORFOR VÆLGE ET PRODUKT DER ER GALVANISERET?

Størstedelen af vores produkter er galvaniseret. Galvaniseringen sikre dig ikke blot et produkt som er vedligeholdelsesfrit men også et produkt med lang levertid.

Men hvad er varmgalvanisering? Varmforzinkning er en kemisk proces, hvor emnet til forzinkning renses for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder. Varmgalvanisering sker ved at emnet nedsænkes i et kar med 450 ºC flydende zink, hvor en stærk, kemisk binding mellem stål og zink opstår. Dermed opnås en stærk metallisk binding, som sikrer beskyttelsens holdbarhed og skaber en katodisk beskyttelse af områder, som ikke er dækket af zink. Modsat maling, som ligger sig på stålets overflade. Denne galvanisering skaber en slidstærk og modstandsdygtig overflade, der har en utrolig lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfri.

Zink er et robust materiale derfor kan varmgalvaniseret elementer tåle transport og håndtering. Alle vores produkter bliver galvaniseret ved DOT. DOT’s varmforzinkning og zinklagstykkelse møder kvalitetskravene til DS/EN ISO 1461. Efter hvert emne er blevet varmforzinket foretages nøjagtige kvalitetskontroller, der sikrer kunden det optimale resultat og levetid.

  

HVORFOR VÆLGE ET PRODUKT I CORTENSTÅL?

Produkter i cortenstål har de seneste år vundet stor frem i de danske haver. Cortenstålet er især blevet populær i haven hvor dens smukke rustne farve skaber en fantastsik farvekombination imellem havens naturlige mange nuancer.  

Når man køber et produkt i corten stål vil det typisk være sort ved modtagelsen. Når cortenstål udsættes for vind og vejr dannes der et rustlag, som skaber den fantastiske rustne farve. Produkter i cortenstål er ikke kun rigtig flotte og dekorative de har også lang holdbarhed. 

  

HVEM ER FORHANDLER? 

Vi får ofte stillet spørgsmålet "hvor forhandles jeres produkter?". Svaret er dog helt enkelt: alle vores produkter til HUS & HAVE kan kun købes igennem os. Vi har valgt dette af den simple forklaring at spare dig for penge. Jo flere salgsled der kommer på inden varen ender ved kunden forøger prisen. Det har vi sagt nej til. Vi har valgt at du som kunde skal have mulighed for at købe et lækkert dansk design til den bedst mulige pris.