×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

STALDINVENTAR

VI LEVERER LØSNINGER, SOM HOLDER ÅR EFTER ÅR EFTER ÅR...

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Uanset om du bestiller et fanggitter eller en hel stald, er du garanteret et produkt af den højeste kvalitet på markedet. 

Alt vores staldinventar er 100% dansk fremstillet på vores eget maskinværksted i Brande, herved sikrer vi, at alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

EN SIKKER OG GOD INVESTERING I FREMTIDEN

Alt inventar er fuldt galvaniseret, hvilket sikrer dig et produkt med lang levetid og minimale vedligeholdelsesomkostninger. Det ligger i kvægs natur at gnide og gnubbe sig op af de muligheder der byder sig. Derfor er alt vores inventar fremstillet i ekstra kraftige profiler, hvilket sikrer at dyrene hverken kan gøre skade på sig selv eller på inventaret.

  

MERE END 30 ÅRS ERFARING

Vi har mere end 30 års erfaring i fremstillingen af staldinventar til landbruget. Alle vores produkter er udviklet ud fra vores erfaringer gennem årtiers branche kendskab, hvilket gør os i stand til at fremstille den helt rigtige løsning for dig. 

  

IKKE TO STALDE ER ENS

Ikke to stalde - eller to behov er ens. Derfor kan størstedelen af vores produkter netop tilpasses herefter. Finder du ikke lige det produkt du søger, så kontakt vores salgsafdeling, og sammen finder vi en løsning til dig. 
  
  

DIT LEVEBRØD

Din besætning er dit levebrød - derfor leverer vi kun løsninger af højeste kvalitet, for at garantere dig funktionelle produkter mange år frem.

”Jeg har selv tilbragt det meste af mit liv på landet. Igennem tiden har jeg derfor oplevet rigtige mange gode løsninger, men også set og oplevet rigtig mange dårlige løsninger. Da jeg selv startede produktionen af staldinventar op, besluttede jeg mig således for, at JYFA kun skal levere bæredygtige løsninger af højeste kvalitet”
Preben Vestergård, Direktør