×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Staldinventar

VI LEVERE LØSNINGER SOM HOLDER ÅR EFTER ÅR EFTER ÅR...

Vi går ikke på kompromi med kvaliteten af vores produkter. Uanset om du bestiller et fanggitter eller en hel stald er du garanteret et produkt af den højeste kvalitet på markedet. 

Alt vores staldinventar er 100% DANSK FREMSTILLET på vores eget maskinværksted i Brande, herved sikre vi, at alle vores produkter kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Det ligger i kvægs natur at gnide og gnubbe sig op af de muligheder der byder sig. Derfor er alt vores inventar fremstillet i ekstra kraftige profiler, hvilket betyder at dyrene hverken kan gøre skade på sig selv eller på inventaret. 

En sikker og god investering i fremtiden
Alt inventar er fuldt galvaniseret hvilket sikre dig et produkt med lang levetid og minimale vedligeholdelsesomkostninger. 

Mere end 30 års erfaring
Vi har mere end 30 års erfaring i fremstilling af staldinventar til landbruget. Alle vores produkter er udviklet ud fra erfaringer af årstiders branche kendskab, hvilket gør os i stand til at fremstille den helt rigtige løsning for dig. 

Ikke to stalde er ens 
Ikke to stalde eller to behov er ens. Derfor kan størstedelen af vores produkter tilpasses efter netop dette. Finder du ikke det produkt du søger, så kontakt vores salgsafdeling, så finder vi sammen en løsning til dig. 

Vi følger udviklingen
Vi følger udviklingen både når det kommer til ændringer i behov, men også når det kommer til lovgivningen. Derfor er vi bl.a. den første og eneste vognproducent der på nuværende tidspunkt har en TÜV godkendelse. En TÜV godkendelse der gør at JYFA er den eneste leverandør af kreaturvogne i Tyskland som overholder alle nye regler

Dit levebrød
Din besætning er dit levebrød. Derfor levere vi kun løsninger af højeste kvalitet som sikre dig funtionelle produkter i mange år frem.

”Jeg har selv tilbragt det meste af mit liv på landet. Igennem tiden har jeg derfor oplevet rigtige mange gode løsninger, men også set og oplevet rigtig mange dårlige løsninger. Da jeg selv opstartede produktionen af staldinventar besluttede jeg mig derfor for at JYFA kun skulle levere bæredygtige løsninger af højeste kvalitet”
Preben Vestergård, Direktør