×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

BLOKVOGN / MASKINTRAILER

BLOKVOGN / MASKINTRAILER

DIN ROBUSTE FØLGESVEND!

Blokvognen/maskintraileren Hercules (HEM700) og Hercules XL (HEM750) er designet til at gøre din arbejdsdag så nem og effektiv som muligt, når du skal transportere tunge maskiner fra et sted til et andet.

For at skabe en god og pålidelig blokvogn, er robuste materialer og en holdbar konstruktion altafgørende. Hercules er yderst robust, nem og praktisk at håndtere, og så er du garanteret en blokvogn, der holder i mange, mange år.

Blokvognen kan bestilles i to modeller HEM700 med en lad bredde på 195 cm, eller som XL model HEM750 med en lad bredde på hele 235 cm. 

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Med denne galvaniserede blokvogn/maskintrailer til traktor, får du et gennemført arbejdsredskab, der er yderst brugervenligt og skarp på selv den mindste detalje. Og ikke mindst, så får du et produkt der er 100% fremstillet i Danmark.

 

ROBUST OG HOLDBAR

Blokvognen er fremstillet af solide jernprofiler, som herefter er galvaniserede, hvilket gør at du er sikret en vogn der holder i mange, mange år frem.

 

LASTEVNE – 8 ELLER 10 TONS!

Har du behov for en virkeligt robust og driftssikker blokvogn til at transportere tungt og kostbart maskinudstyr med, så er vores Hercules Blokvogn indrettet præcist til dette formål. Blokvognen har en lastevne på hhv. 8 og 10 tons! Denne blokvogn til traktor, egner sig særdeles godt til transport af bl.a. minilæsser og gravemaskiner.

 

UJÆVNT TERRÆN

Med Hercules får du, som navnet antyder en yders robust blokvogn til traktor, der tilmed er bygget til at kunne holde til at køre på ujævnt terræn. Med en lastevne på hhv. 8 og 10 tons, er den perfekt til transport af dine maskiner og redskaber til kørsel under alle forhold.

 

TEMPO 40 GODKENDT

Maskintraileren HEM700 er godkendt til 40 km/h, så du kan spænde den efter din traktor og køre på landevejene – lige hvor du vil, og når du vil.


TIDSBESPARENDE

For at spare dig din kostbare tid, er blokvognen designet til at klare af-og pålæsning så enkelt og hurtigt som overhovedet muligt. Med det simple vippelad, kører du nemt og sikkert dine maskiner og redskaber op og ned fra vognen, så du hurtigt kan komme i gang med dagens opgaver, eller videre til den næste. Ikke noget med at skulle håndtere tunge ramper og lign.

 

STORT OG PRAKTISK VIPPELAD

Vippeladets ramme og vanger er galvaniserede, og monteret med 45 mm træplanker for at skabe en solid og stabil bund. Vippeladet har 2 klemmelåse, som sikrer at maskiner og redskaber bliver oppe på ladet. Klemmelåsene slås nemt fra igen så ladet tipper ned til af- eller pålæsning. Når du tipper vippeladet ned når bagenden helt ned til jorden. Det er altså kun vognens kant på blot 14 cm du skal køre op over. Desuden er der rigeligt med gode fastspændingsmuligheder på både opbevaringsbakke og vippelad.

 

OPBEVARINGSBAKKE

Den praktiske og rummelige opbevaringsbakke i fronten er fuldt galvaniseret, og har en kanthøjde på 7 cm. Bakken har desuden gode fastspændingsmuligheder, så du kan sikre dine værdifulde redskaber. Opbevaringsbakken måler indvendigt L150 x B190 cm (HEM700) eller L150 x B230 cm (HEM750), og giver dermed god plads til dine maskiner og redskaber.

   

SKÆRME

Vores blokvogn til traktor, er som standard udstyret med skærme som forhindrer skidt og sten i at ødelægge dine kostelige maskiner og redskaber.

   

DREJBAR PRODS ØJE

Trækket har et drejbart prodsøje, så du undgår unødvendige vrid til blokvognen under kørsel i ujævnt terræn og lign.