×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

HØJBEDE & KRUKKER

SKAB EN HYGGELIG ATMOSFÆRE I HAVEN MED KRUKKER OG HØJBEDE

Ønsker du en smuk og idyllisk have, så kan kombinationen af krukker, plantekasser og højbede være en ideel løsning. Du kan skabe forskellige niveauer, fremhæve bestemte planter, eller du kan bruge dem til at skabe en fantastisk rumdeling i din have. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænsen!

Hos os finder du et stort og bredt udvalg af forskellige størrelser og former. Uanset hvilket produkt du vælger, er du garanteret et dansk kvalitetsprodukt, som er 100% dansk fremstillet i vores egne lokaler i Brande.  

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 11

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 11

Side:
  1. 1
  2. 2

HVAD ER FORDELEN VED ET HØJBED?

Selvom navnet måske nok antyder det, så behøver et højbed ikke være særlig højt. Fordelen ved højbedet er, at du kan placere det lige præcist der hvor du ønsker. Du kan således placere et rundt højbed sammen med andre runde højbede, og skabe et stort bed med masser af former. Eller du kan placere et højbed midt på græsset, og måske skjule en gammel træstub. 

Fordelen ved højbede er, at de fås i alle former og størrelser, hvilket giver dig oceaner af sammensætningsmuligheder. Det er således kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænsen for hvor og hvordan, dit højbed skal placeres og hvad det skal bruges til. 

  

HVAD ER FORDELEN VED EN KRUKKE?

Uanset om du har en stor flot have, en lille gårdhave eller en altan, så kan en krukke være med til at skabe en hyggelig stemning. Du kan på få minutter skabe en fantastisk hyggekrog, eller gøre indgangen til huset mere indbydende.  Har du en stor flot have med masser af blomster, kan du med fordel fremhæve enkelte sorter i en krukke. Er pladsen trang, eller er du ikke det store havemenneske, kan en eller flere krukker også være den perfekte løsning. Fordelen ved at anvende krukker er, at de er nemme og overskuelige at holde. Du kan således nøjes med at plante en sort i krukken, eller lade dig inspirere og plante flere forskellige sorter i samme krukke.     

  

DANSK PRODUCERET KVALITETSPRODUKTER

Når du køber et højbed eller en krukke hos os, får du ikke kun et produkt som er dansk designet. Du får også et produkt som er 100% dansk fremstillet i vores egne lokaler i Brande. I modsætning til mange konkurrerende virksomheder, som ikke selv producerer, men indkøber deres produkter i udlandet, er du - når du handler hos os garanteret at vi selv har kræset om dit produkt fra start til slut! 

Vi sætter en ære i vores arbejde, og udvælger derfor kun de bedste materialer! Derfor er du hos os ikke kun sikret et dansk produceret produkt, men et dansk kvalitetsprodukt i topklasse! 

   

HVAD ER FORDELEN VED CORTEN?

Er du vild med det rå og rustne look, så er cortenstål det oplagte valg. Cortenstålets rustne look, skaber en fantastisk farvekombination imellem havens mange naturlige farver. 

Når cortenstål udsættes for vind og vejr, dannes der et rustlag, og netop dette rustlag reducerer gennemtæringstiden med op til 8 gange i forhold til blødt stål. Direkte sagt, er fordelen ved cortenstål, at rust modvirker rust, og derfor er højbede i cortenstål ekstrem holdbare. Udover dette, vil højbedene med deres enkle og stilrene design passe ind stort set alle steder.

    

FÅ ET FLOT FARVESPIL I HAVEN

Cortenstål giver ikke blot et flot råt look i haven. Den flotte rustne farve kombineret med havens skønne grønne og nuancerede farver, giver en fantastisk farvekombination. Cortenstål falder naturligt ind i havens mange nuancer, og tilfører hurtigt en smuk detalje i haveindretningen.   

    

HVORNÅR KOMMER RUSTFARVEN? 

Når højbedet eller krukken leveres, vil det være sort i farven. Den ønskede rustpatina opnås først uger/måneder efter, afhængig af vind og vejr. Rustfarven ændres gradvist, både i takt med vejrforholdene og tiden. Man vil derfor kunne opleve at højbedet ændrer farve fra år til år. Vær opmærksom på, at højbedet/krukken vil kunne smitte lidt af i starten, indtil rusten har fået fat. 

  

STORT OG BREDT UDVALG

Højbedene og krukkerne kan bestilles i et stort udvalg af forskellige størrelser og former. Derfor får du ved os mulighed for blot at købe en enkelt krukke/højbed eller sammensætte flere forskellige former og størrelser, og lave din helt egen unikke have. Højbedene kan leveres i en højde fra 30 til en 50 cm. Og krukkerne i en højde fra 30 til 75 cm.  Har du behov for en anden højde eller længde end angivet på de enkelte produkter, har vi mulighed for at fremstille den løsning som passer dig. Kontakt i dette tilfælde vores salgsafdeling på:  97 18 35 65 eller mail@jyfa.dk. 

  

TILPASSET DIG OG DIT BEHOV

Selvom vi har mange standardløsninger i forskellige størrelser og mål, tilbyder vi ikke kun disse produkter. Du har nemlig mulighed for selv at skræddersy den løsning, der passer til dig og dit behov. Ønsker du f.eks. et højbed som er højere, har større diameter eller måske er længere, så er der hos os ikke langt fra snak til handling. Kontakt vores salgsafdeling på 97 18 35 65 eller mail@jyfa.dk, og fortæl os om dine ønsker, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.