×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

DAMBRUG

VI STÅR KLAR NÅR DE ANDRE GIVER OP!

VI HAR MERE END 25 ÅRS ERFARING I DAMBRUGSBRANCHEN, OG TILBYDER BL.A. REPARATIONER AF MILANESE FISKESORTERE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.

Vores mange års erfaring indenfor branchen, har gjort os i stand til at løse problemer, hvor mange andre giver op. Alle reparationer foregår på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi den bedst mulige løsning med de bedste folk i branchen. For at sikre så hurtig reparationstid som muligt, er de fleste reservedele lagervarer. Samtidigt gør dette, at vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig, hvis du lige står og mangler en mindre reservedel, for at få produktionen op at køre igen.

Udover reparationer, tilbyder vi også reservedele til bl.a. Alpha 2 og Gigant. Herunder finder du blot et udpluk af hvad vi kan tilbyde. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Fandt du ikke den reservedel du søgte til din fiskesorter?

Vi har mere end 25 års erfaring i dambrugsbranchen og kan levere de fleste reservedele til din fiskesorter, uanset om det er til en Millinæse fiskesortere eller et andet mærke. Hvis du ikke fandt den reservedel du søgte, så ring til vores kompetente Dambrugsafdeling på: 97 18 35 65 eller send en mail på: mail@jyfa.dk, så hjælper vi dig med at finde den del du søger.

  

Mere end 25 års erfaring – din leverandør til din fiskesorter

Vores mange års erfaring indenfor branchen har gjort os i stand til at løse problemer hvor mange andre giver op.  For at sikre så hurtig reparationstid som muligt, er de fleste reservedele lagervarer. Samtidig gør dette, at vi hurtigt og nemt kan hjælpe dig, hvis du blot mangler en mindre reservedel for igen at have produktionen oppe og kører.

  

Ikke blot et reservedelslager

Ud over et stort reservedelslager tilbyder vi også små og store reparationer. Alle reparationer foregår på vores eget maskinværksted i Brande, herved sikre vi den bedste løsning og med de bedste folk i branchen.