×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

VOGNPROGRAM

AT VÆRE LANDMAND ER IKKE KUN ET JOB! DET ER EN LIVSSTIL!

Alle vores kreaturvogne er ikke kun 100% dansk fremstillet, de er danske kvalitetsprodukter i topklasse! Vores mange års erfaring med at fremstille produkter til landbrugsbranchen gør, at vi forstår din hverdag. Du har travlt, din tid er vigtig, og derfor skal din kreaturvogn kunne køre problemfrit hver eneste dag! At være landmand er ikke kun et job. Det er en livsstil, hvor det skal være simpelt, effektivt og ikke mindst en fornøjelse at transportere sine dyr fra A til B! 

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller og størrelser, så uanset om du har behov for en kreaturvogn med fanggitter, en kreaturvogn med hæve/sænkefunktion, eller måske en transportvogn til får, så har vi den helt rigtige løsning til dig. 

Alle vores modeller er fuldt galvaniserede og fremstillet i ekstra kraftige profiler. Hver eneste konstruktion er gennemtænkt ned til mindste detalje, for at sikre et slutprodukt med den stærkeste konstruktion og den længst mulige levetid. Derfor får du en driftssikker kreaturvogn med minimale vedligeholdelsesudgifter, når du handler hos os.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DANSK FREMSTILLET - DANSK KVALITET

Alle vores kreaturvogne er 100% dansk fremstillet på vort eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi, at alle produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi sætter en ære i at fremstille produkter i den bedste kvalitet på markedet. Vi følger markedet, tilpasser vores vogne til nye behov, og udvikler løbende nye modeller. Vi har et tæt samarbejde med myndighederne, og er altid på forkant med eventuelle ændringer i lovgivningen.

Alle kreaturvogne bliver gennemtestede og kontrolleret, inden de leveres til dig, og intet bliver leveret uden det lever op til vores høje kvalitetskrav. Derfor bliver alle bremser testet før levering, på vores egen bremseprøvestand.  

   

JYFA KVALITET

Med en JYFA kreaturvogn, får du en vogn med fokus på alle detaljer. Uanset hvilken model du vælger - om du har behov for en vogn til transport af kvæg, til får eller andet, er du sikret en vogn af højeste kvalitet, hvor brugervenlighed, sikkerhed og dyrevelfærd er i højsæde!

Vi stiller høje kvalitetskrav til os selv – kun det bedste er godt nok. Derfor er alle vores kreaturvogne galvaniserede og 100% dansk fremstillet på vort eget maskinværksted i Brande.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og i at levere den bedste kvalitet. For at sikre at hver eneste kreaturvogn altid lever op til vores høje kvalitetskrav, har vi en omfattende kvalitetskontrol gennem hele processen.  Alle dele bliver gennemtestede og kontrolleret fra start til slut, og ingen vogne forlader adressen, uden at gennemgå en omfattende slutkontrol.

Alle kreaturvognsmodeller er ikke blot udviklet med henblik på at fremstille gode kreaturvogne, men der er under udviklingen af vognene også lagt stor vægt på at fremstille kreaturvogne, hvor brugervenlighed og sikkerhed er i højsæde for dig og dine ansatte. Samtidigt, er alle vogne designet til at kunne give dyrene de bedste forhold – ikke kun under transporten, men også ved af- og pålæsning.

For at sikre den bedste dyrevelfærd, er alle sider på vores transportvognsmodeller med gitter. Dyrene kan således kikke ud, hvilket gør dem mere rolige under transport. Hvis dyrene bliver stressede under transporten, påvirker dette i høj grad din aflæsning. Stressede dyr vil hurtigt ud af vognen, hvilket kan medfører at de forvolder skader på sig selv og de andre dyr. Derfor er vores vogne designet med gitter. 

HVORFOR GALVANISERET?

Med f.eks. en malet kreaturvogn, vil du i dens levetid opleve at have mange vedligeholdelsesomkostninger. Galvanisering derimod er vedligeholdelsesfri og har derved ingen vedligeholdelsesomkostninger. Vi ønsker kun at levere den bedste kvalitet. Derfor er alle vores vogne fuldt galvaniserede. I modsætning til andre konkurrenter på markedet, er vores galvaniserede vogne ikke kun galvaniseret på ydersiden - men også på indersiden. Uanset hvilken JYFA vognmodel du vælger, er du således sikret at din vogn har den bedst mulige beskyttelse imod rust, hvilket sikrer dig en kreaturvogn i flere årtier. Læs mere om fordelen ved galvanisering her!

 

MODULOPBYGNING – FORDI VOGNEN ARBEJDER SAMMEN MED DIG

Når en vogn er fuldsvejst før galvanisering, kan delene ikke arbejde sammen, hvilket kan medføre at vognen kan sprække i galvaniseringen. For at undgå dette, er vores vogne fremstillet i moduler. Alle vores vogne består således af en bund, en front, en endegavl og to sider, som alle bliver boltet sammen. Dette betyder, at de forskellige dele arbejder sammen med dig og hinanden, når du kører på marken.

ØKONOMI & LEVETID - EN SIKKER OG GOD INVESTERING

Uanset om du har behov for en stor eller lille kreaturvogn, er det en økonomisk investering i din fremtid. Med få klik på nettet, kan du i dag finde flere forskellige vognproducenter. Men ser man nærmere på de enkelte modeller, vil den billigste løsning ikke altid være den bedste, eller den mest rentable løsning i det lange løb. Vælger du f.eks. en malet kreaturvogn, får du en vogn med kort levetid, og store vedligeholdelsesomkostninger. Vores vogne er fuldt galvaniserede, så de ikke ruster, og de er fremstillet af kraftige profiler, som holder til store stærke dyr. Det vil ikke kun sikre dig en vogn med lang levetid, men også en vogn med minimale vedligeholdelsesomkostninger. Vi er stolte af at have kunder, som har haft deres vogn i mere end 20 år med minimale vedligeholdelsesudgifter gennem tiden. 

Vores kunder omtaler endda vores vogn som ”En vogn for livet” ud fra deres egen erfaring med vores vogne. Det er vi meget stolte af. Og vi er stolte over at kunne sige, at du med en JYFA vogn er sikret et solidt redskab til kreaturvognstransport, som du kan bruge i årtier frem.
   
      

JYFA STANDARDUDSTYR

Der er standardudstyr, og så er der JYFA standardudstyr! Med en JYFA-kreaturvogn får du helt fra starten en vogn der oser af kvalitet!

Ingen risiko for at vælte med din kreaturvogn
Under kørsel på marken opstår der risiko for at køre i huller og lignende. Vognen kan sætte sig fast, eller i værste tilfælde vælte med dyrene. Derfor er alle vogne udstyret med en slæde under bunden, som gør at vognen ikke kommer til at hænge på akslerne. Derved kan den hurtigt og effektivt trækkes op - uden der sker skade på hverken dyr eller vogn.

Nødudgang (4-8 meter vogne)
Alle transportvognsmodeller i en længde fra 4 til 8 meter, leveres med en ekstra dør på højre langside, som nødudgang. Denne nødudgang sikrer dig og dine ansatte, hvis der skulle opstå problemer, og I har brug for hurtigt at komme ud af vognen. (Dette gælder ikke fodervogne og combivogne)

Rampe
Er din vogn udstyret med en rampe, er rampen designet, så den hurtigt og nemt kan slås op og ned. Rampen er naturligvis udstyret med trædetrin, som gør det nemt for dyrene at stå fast.

Hæve-/sænkefunktion
Der findes ikke en mere stressfri af- og pålæsning for dine kreaturer end at blive læsset/aflæsset fra en kreaturvogn med hydraulik. Ønsker du en kreaturvogn med hydraulisk hæve/sænkefunktion, har vi et stort udvalg af forskellige størrelser og modeller. Nogle kreaturvognsmodeller er, som standard udstyret med hydraulik, andre kan med fordel tilpasses med hydraulik. Alt dette for at sikre den bedste løsning for dig og din bedrift! Læs mere om fordelen ved hydraulik her!

Rengøring
Alle transportvogne er udstyret med en galvaniseret plade i bunden og op ad alle sider, hvilket sikrer dig en nem og hurtig rengøring.

Genbrugs plastplader
Alle transportvogne er udstyret med 12 mm sorte genbrugs plastplader på alle sider.

Dobbeltlåge i bag med dobbelt låsefunktion
Alle transportvogne er udstyret med dobbeltlåge i bag med dobbelt låsefunktion, som sikrer at dyrene hverken kan åbne dørene under transport, eller før du er klar.

Ovenstående og meget mere er med til at sikre, at du ikke blot får en kreaturvogn af den højeste kvalitet, men også en vogn der oser af brugervenlighed og dyrevelfær!