×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

TØRRESTATIV

TIL DIG DER ELSKER AT TØRRE TØJ I DET FRI

Alle vores JYFA tørrestativer er fremstillet efter de højeste kvalitetskrav, helt ned til den mindste detalje. Alle tørrestativer er galvaniserede, hvilket gør at de holder i mange år frem, og så giver det dem et fedt råt look! 

◀ TILBAGE TIL HUS&HAVE

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

DANSK DESIGN – DANSK KVALITET

Alle vores tørrestativer er 100% dansk fremstillet på vores eget smedeværksted i Brande. Hos os får du ikke kun et dansk produceret tørrestativ, du får også et tørrestativ, som er et dansk kvalitetsprodukt i topklasse!

Vores tørrestativ er fremstillet efter de højeste kvalitetskrav. Alle elementer er fuldsvejst før de bliver varmgalvaniserede. Denne behandling sikrer dig den bedst mulige beskyttelse imod rust, og den maksimale holdbarhed. Materialevalget, designet samt galvaniseringen sikrer dig et tørrestativ du kan få glæde af i mange år frem.

  

DEN LILLE DETALJE

Er du en af dem, der går op i haveindretning med liv og sjæl, så ved du også hvor stor en forskel en lille detalje kan gøre. Derfor er flere af vores tørrestativer designet med et lille S.  S´et har ingen betydning for hverken holdbarhed eller konstruktion. Det er bare den lille detalje, der gør at dit tørrestativ ikke kun er en praktisk løsning for tørring af dit tøj, men det bliver en dekorativ del af din haveindretning.

  

GALVANISERET – BÅDE INDVENDIGT OG UDVENDIGT

Hvis du opsætter et ubehandlet tørrestativ i jern, er det ikke beskyttet imod rust. Et tørrestativ i rå jern vil således ruste, og derved ikke have en særlig lang levetid.  

Alle vores tørrestativer er fuldt galvaniserede. Derudover er de - i modsætning til andre galvaniserede tørrestativer, ikke kun galvaniseret på ydersiden, men også på indersiden! Når vi producerer tørrestativerne, laver vi det vi kalder  'Galvaniseringshuller'. Galvaniseringshullerne er små huller, som naturligvis er placereret i top/hjørnerne, så de ikke er synlige. Selvom de er små, har de en afgørende betydning for tørrestativets levetid. Når tørrestativet skal galvaniseres, lægger galvaniseringen sig således ikke kun på ydersiden, men kan via hullerne også komme ind i selve profilen. Derved har vores tørrestativer den bedst mulige beskyttelse imod rust, og er sikret en lang levetid.  

 

PROPPER I HVER ENDE

Der medfølger 4 sorte propper til alle tørrestativer, som kan sættes ind i hver ende i toppen af tørrestativet. For at undgå at disse bliver beskadiget under transporten, er propperne ikke monteret ved modtagelsen, men de vil være placeret i en pose.

Propperne har ikke nogle konstruktiv funktion, men er blot med for at give en flot finish. Hvis du bedre kan lide tørrestativet uden disse propper, behøver du således ikke at montere dem.  

 

INGEN EMBALLAGE – INGEN TUR PÅ LOSSEPLADSEN

Tørrestativerne har en længde på 2,5 meter og en bredde i toppen på 1 meter. Som du sikkert kan forestille dig, ville der skulle bruges rigtig meget pap og andet emballage, hvis tørrestativet skulle pakkes ind. Når du modtager dit tørrestativ, er det derfor ikke pakket ind i pap eller lign. Vi har sparet dig for turen til lossepladsen, og pakker tørrestativet sammen som 1 stykgodt, uden overflødigt emballage. Vi passer naturligvis rigtig godt på dit tørrestativ under transporten, så det ikke bliver skadet undervejs. På denne måde modtager du tørrestativet på den mest miljøvenlige måde.

 

LEVERING – NÅR DU IKKE ER HJEMME

Bor du langt fra vores adresse, kan du med fordel bestille tørrestativet leveret. Bor du i et område, hvor det er sikkert at stille varer på din adresse, kan du bestille levering, selvom du ikke er hjemme. På denne måde, er du ikke nødsaget til at skulle bruge tid på at vente på fragtmanden, eller skulle skynde dig hjem for at kvittere for modtagelsen.

Alt du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet på din bestilling at tørrestativet må stilles - uden kvittering i f.eks. i carporten.

Din besked giver vi videre til fragtmanden. Fragtmanden må ikke gå ind i din have, eller åbne låger for at aflevere din bestilling, men vil gøre alt hvad han kan for at efterleve dit ønske så vidt muligt. Oplever fragtmanden problemer under leveringen, vil du blive kontaktet på det telefonnummer du har angivet i din bestilling.  

 

AFSTAND MELLEM STOLPER

Jo længere afstand imellem stolperne, jo mere plads får du til at tørre tøj. Det er op til dig, hvilken afstand du ønsker mellem stolperne. Typisk sætter man dem med ca. 3/4 meters afstand. Du kan sagtens sætte dem med mere eller mindre afstand, hvis du ønsker det.

 

NEDSTØBNING

Vi anbefaler at du nedgraver tørrestativet ca. 0,5 meter i dybden i et ca. Ø30 hul. Anvend stolpebeton/støbemix til nedstøbningen. Et godt trick er, ikke at lade stolperne stå i vater, men derimod at lade dem svaje en lille smule bagud. Når du efterfølgende spænder snorene i, vil denne svajning blive udlignet og tørrestativet vil nu stå pænt i vater.