×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

BESKYTTELSESHÆTTE TIL TYRERING

BESKYT TYRENS NÆSE MED EN JYFA BESKYTTELSESHÆTTE!

Har du i din besætning en præmietyr, der er værd at kræse om? Beskyt tyrens næse med en JYFA beskyttelseshætte! Med denne lille hætte, er der lagt vægt på dyrevelfærd, og samtidigt på at undgå økonomisk tab. Hætten monteres enkelt og sikkert på næseringen, hvorved mellemrummet lukkes, så tyren ikke hænger fast i noget.
  
Beskyttelseshætten kan bestilles i et stort udvalg af forskellige størrelser. Kan du ikke finde den størrelse du har brug for herunder, så kontakt os. 

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

UNDGÅ ØKONOMISK TAB

De fleste tyre har ring i næsen, og det er ikke helt risikofrit for tyren. Ringen kan hænge fast, og gøre smertefuld skade på tyren, som kan forårsage stor økonomisk tab for ejeren. Specielt hvis det går ud over en toptyr - da det næsten er umuligt at sy næsen sammen så den heles 100% igen. Med denne lille hætte, er der lagt vægt på dyrevelfærd, og samtidigt på at undgå økonomisk tab. Hætten monteres enkelt og sikkert på næseringen, hvorved mellemrummet lukkes, så tyren ikke hænger fast i noget. Hætten er praktisk, da den både beskytter tyrens næse, og kan bruges til at trække tyren rundt med.

  

DANSK PRODUCERET - DANSK KVALITET

Alle vores beskyttelseshætter bliver produceret på vores eget maskinværksted i Brande. Du får med disse hætter ikke kun et dansk produceret produkt, men et dansk kvalitetsprodukt. 

  

TYRERING OG NÆSEBESKYTTER SÆLGES SEPARAT - IKKE I SÆT

Har du et favorit tyreringsmærke du er glad for at bruge, eller har du allerede et lager fuld af tyreringe, så kan vi altid finde en næseringsbeskytter der matcher. Netop derfor kan vores næseringsbeskytter ikke bestilles som sæt med både ring og beskytter, men ring og beskytter skal bestilles separat. Således kan du fortsætte med at bruge den ring du er tryk ved, og finde en næseringsbeskytter som passer. Har du ikke lige en ring liggende hjemme i skuffen, kan du dog stadig bestille både næseringsbeskytter og ring, hver for sig hos os. Under hver tyrering vi tilbyder, kan du se hvilken model næseringsbeskytter den passer til.  

  

VÆLG DEN STØRRELSE DU HAR BRUG

Vi har et stort udvalg af beskyttelseshætter i forskellige størrelser. Finder du ikke lige den størrelse du har brug for, så kontakt os, og vi finder en hætte der passer.