×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

LANDBRUG

GODE OG SOLIDE LANDBRUGSPRODUKTER MED LANG LEVETID!

Vi har mere end 30 års erfaring i landbrugsbranchen, og er kendt for at levere galvaniserede produkter af høj kvalitet, udelukkende fremstillet i Danmark! Vores produkter er således ikke kun dansk designet, de er også 100% dansk produceret på vores eget maskinværksted i Brande! 

Vores sortiment er stort og bredt, og dækker over alt fra inventar til kreaturvogne! Se vores store udvalg herunder!  

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 94

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-9 of 94

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MERE END 30 ÅRS ERFARING 

Vi har mere end 30 års erfaring i at producere produkter til landbrugsbranchen. Vi har et stort og bredt sortiment med alt fra tilbehør til staldinventar, til store kreaturvogne. Alle behov er forskellige, derfor kan størstedelen af vores produkter tilpasses med forskelligt udstyr. Vores produktion er omstillingsparat, hvilket betyder at vi har mulighed for at skræddersy den løsning der passer til dig, også selvom det du har brug for ikke er en del af vores standard sortiment af ekstraudstyr.

   

DANSK DESIGN – DANSK KVALITET

Alle vores produkter er 100% dansk fremstillet på vores eget maskinværksted i Brande. Vi har høje kvalitetskrav til vores produkter. De skal ikke kun være gode, robuste produkter, de skal også være gode danske kvalitetsprodukter. Derfor har vi en omfattende kvalitetskontrol fra start til slut, som sikrer at alle produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.  

 

VOGNPROGRAM

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller og størrelser, som alle kan tilpasses med et bredt sortiment af ekstraudstyr. Alle vores vogne er fuldt galvaniserede, og fremstillet i ekstra kraftige profiler. Alle konstruktioner er gennemtænkte ned til mindste detalje, for at sikre den stærkeste konstruktion og den længste levetid. Uanset hvilken vognmodel du vælger - om du har behov for en vogn til transport af kvæg, får eller andet, er du sikret en vogn af højeste kvalitet, hvor brugervenlighed, sikkerhed og dyrevelfærd er i højsæde.

   

FODERHÆKPROGRAM 

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller af foderhække, med både kirkestole og mulighed for fanggitter og f.eks. tag. Det ligger i kvægs natur at gnide og gnubbe sig op af de muligheder der byder sig, og da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, er de udviklet så dyrene kan gnide og gnubbe sig op af dem, uden at gøre skade på sig selv eller på selve foderhækken. Samtidigt er alle foderhække designet med en kraftig konstruktion, som sikrer at foderhækken står stabilt og sikkert på marken. Uanset hvilken model du vælger, er du således garanteret et produkt af den højeste kvalitet på markedet.

  

STALDINVENTAR

Alt vores staldinventar er fuldt galvaniseret og fremstillet, så du kan have glæde af din stald i mange år frem.  

   

BESKYTTELSESHÆTTE

Vores beskyttelseshætte - også kaldet næseringsbeskytteren er den perfekte løsning, hvis du ønsker at beskytte tyrens næse. 

   

KONTAKT OS 

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam, som altid står klar med råd og vejledning omkring vores produkter.