×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Fanggitter

KRAFTIG KONSTRUKTION & LANG LEVETID

For at sikre den stærkeste konstruktion og længst mulige levetid, er alle vores produkter fuldt galvaniserede og fremstillet i ekstra kraftige profiler. 

Vores fanggit er 100% dansk fremstillet på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi, at alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

◀ TILBAGE TIL STALDINVENTAR

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

FANGEFUNKTION

Hvis du indimellem ønsker at indfange dine dyr, er et fanggitter den helt rigtige løsning. Hver fangittersektion er udstyret med en fangefunktion. Hvis funktionen er slået til, vil dyrene sidde fast, når de går i fanggitret. Hvis fangefunktionen IKKE er slået til, vil dyrene frit kunne gå ind og ud af fanggitret som de ønsker, og omvendt.


JUSTER SELV HALSÅBNINGEN

Alle vores fanggitre leveres enten som standard med justerbar, eller kan med fordel udstyres med justerbar. Hvis fanggitret bestilles med justerbar, vil der medfølge et justerbart rør til hvert fanggitter. Dette rør kan anvendes til at justere størrelsen på halsåbningen. Ønskes det at gøre halsåbningen mindre, kan røret flyttes tættere på fanggitret.