×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

TIL KRAFTFODER

ET TRYGT OG ROLIGT OPHOLDSSTED FOR DINE KALVE

Ønsker du at give dine kalve en ædeplads, hvor de kan spise i fred for de større dyr, er denne kalveboks det oplagte valg! Med denne boks får du ikke kun en foderautomat, men en boks af den højeste kvalitet, hvor der er kræset om alle detaljer!

◀ TILBAGE TIL FODERHÆK PROGRAMMET

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

GIV DINE KALVE ET TRYGT STED AT VÆRE

Kalveboksen er specielt designet til at give kalvene et sted på marken, hvor de kan æde i fred for de større kvæg/kalve. De gennemgående vandrette rør, er fremstillet til at kunne regulere, hvor store kalvene må være, for at få adgang til kalveboksen. Hvis der kommer mindre kalve på marken, som skal have ro fra de større kalve, kan de vandrette rør hurtig og nemt justeres ned, så de større kalve ikke længere kan komme igennem til kalveboksen. Samtidigt, kan de hurtigt og nemt sættes op igen, når kalvene bliver større. Derudover kan begge indgange afspærres separat, hvis dette ønskes.

  

ØKONOMISK - UNDGÅ UNØDVENDIGT SPILD

Boksens store kapacitet på ca. 500 kg gør, at du ikke skal bruge tid på at fylde op med foder hver eneste dag. Samtidigt gør den kraftige spildkant, at du får mest muligt udbytte ud af foderet, og undgår unødvendigt og dyrt foderspild på marken. Det lange udhæng sikrer, at kraftfoderet ikke bliver ødelagt af slagvand.

    

KRAFTIG KONSTRUKTION

Kalveboksen er fuldt galvaniseret, og fremstillet i ekstra kraftige profiler, hvilket sikrer modellen en lang levetid.

Kalveboksens kraftige konstruktion kan også ses ud fra vægten, som er ca. 350 kg. Når foderautomaten er fyldt vejer den således over 800 kg. Automatens kraftige konstruktion og vægt gør, at de større kvæg ikke kan skubbe og smide rundt med kalveboksen på marken.

  

NEM OG HURTIG FLYTNING

Kalveboksen kan nemt flyttes via hulbom, samt topstang på traktoren.

    
DANSK PRODUCERET – DANSK KVALITET

Vi har mere end 30 års erfaring i fremstillingen af produkter til landbrugsbranchen. Vores ansatte er specialister i produkterne, og står altid klar med råd og vejledning.  Vores foderborde er 100% dansk fremstillet på vores eget maskinværksted i Brande. Herved sikrer vi, at alle vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.